İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Çarşamba günü gerçekleşen son oturumunda 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda 8 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ilk olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. Meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilen raporlara göre; Mudurnu İlçesi Örencik köyü hudutlarında Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının onanmasına, Mudurnu İlçesi Dedeler köyü hudutlarında Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının onanmasına, Mudurnu İlçesi Yeniceşeyhler köyü hudutlarında Turizm Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım İmar planı ve 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının onanmasına, Merkez İlçe Kuzfındık köyü hudutlarında Tarım ve Hayvancılık Alanı amaçlı 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının onanmasına ve Mudurnu İlçesi Delice köyü hudutlarında Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı amaçlı 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının onanmasına karar verildi.

İl Özel İdaresi kaynakları ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce satın alınan 4 adet aracın aynı müdürlüğe bedelsiz devrinin yapılmasının uygun olduğuna karar veren meclis üyeleri tarafından Mengen ilçe köylerinin muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere gerekli olan 410 bin TL. ödeneğin Mengen İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması talebi ve Kıbrıscık İlçesi Karacaören Köyüne tahsisli olarak aktarılan 60 bin TL. kanalizasyon parasının Deveören Köyü ve Balı Grubu su boru alımında tahsis yapılması talebi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Haber Merkezi