AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları, 30 Mart'ta sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir aydır merkeze bağlı 113 köyü tek tek ziyaret ederek 10 yıl içerisinde yapılan çalışmaları anlatan Ak Partili siyasilerin son durağı Tekke Işıklar, Yeni Pelitçik, Bozarmut, Aydıncık, Kuzuören, Nuhlar Köyleri oldu.
Gerçekleştirilen ziyaretlere İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sezai Çavdar, Yaşar Yüceer, Emine Erdal ile İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ile Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Evleri tek tek ziyaret eden ve karşılaştığı köy sakinleri ile uzun süre sohbet siyasiler, içerisinde İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından son on yılda köylere yapılan çalışmaların yer aldığı broşürler dağıtarak, yeni dönem için destek istedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Ak Parti'den memnun olduklarını ifade eden köy sakinleri ise, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde sonuna destek olacaklarının sözünü verdiler. Ayrıca, Tekke Dere Köyü Devran Mahallesi'nde yaşayan yaşlı bir kadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Hiç aç, açık bırakmıyor. Ondan çok seviyorum” diye konuştuğu ve Erdoğan'a dua ettiği görüldü.
İl Genel Meclis Üyesi 2'nci sıra adayı Yaşar Yüceer, Tekke Dere Köyü, Devran Mahallesi ziyareti sırasında yaptığı açıklama ile çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yüceer, bir aydır devam eden çalışmaların Çarşamba günü itibariyle sona ereceğini ve merkeze bağlı 113 köyün tamamını ziyaret etmiş olacaklarını söyleyen Yüceer, açıklamasında; Tekke Dere Köyü Devran Mahallesi'ndeyiz. Ak Parti iktidarı döneminde her köyümüzde yol, su, kanalizasyon çalışması yapmışız. Köylerin ortak kullanım alanlarını imkanlar dahilinde destekler vermişiz. Köylerimizi ziyaret ettiğimizde bunları daha net görme fırsatımız oldu. Bu anlamda köylümüzün teveccühü bizlerden, yani Ak Parti'den yana. Başbakanımıza karşı büyük bir destek var, büyük bir sevgi seli oluşmuş burada” dedi.
“EKSİK KALAN YERLERİ HIZLA TAMAMLAYACAĞIZ”
“Gördüğümüz tablo karşısında geleceğimiz açısından ümitliyiz” diye konuşan Yüceer, açıklamasını şu şekilde tamamladı; Bu hizmetlerde emeği geçen tüm il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza, özel idaremize, milletvekillerimize, teşkilatımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni dönemde köylerimizdeki eksik kalan yerleri hızla tamamlayacağız.”