Sazdağı; “Biz gerçekçi bir şekilde hedef koyacağız ve hedefimizden şaşmayacağız. İkinci yarının başı itibariyle de yeni gelen arkadaşlarımız olacaktır. Onlar ile birlikte ikinci yarıya başlayıp hedefimizi daha da yukarılara çıkarmak istiyoruz. Çünkü Boluspor’un yeri hiçbir zaman burası olamaz” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Bekledikleri bir ilk yarıyı geçiremediklerinin altını çizen Sazdağı şunları dile getirdi; “Geçen seneye nazaran daha rahat ama çok daha iyi olabilirdi. Beklediğimiz gibi bir ilk yarı geçmedi açıkçası. Kampımız şu an güzel geçiyor. Son iki maçta alınan galibiyetin verdiği bir rahatlık var tabi. Biz ikinci yarı farklı hedefler ile çıkmayı deniyoruz. İyi transferler ile birlikte hedefimizi yukarıda tutmak istiyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey. Şu an her şey güzel ve keyifli geçiyor” dedi.

“Sözleşme sonuna kadar elimden geldiğince bu kulübe hizmet edeceğim”

Sezon sonuna kadar Boluspor’a sözleşmesi olduğunu dile getiren ve tüm gücüyle kırmızı beyazlılara hizmet edeceğini anımsatan Sazdağı; “Ben Boluspor’a gelmeden önce kas sakatlığı geçirmemiştim. Burada biraz talihsizlikler oldu. İlk yarı döneminde pandemiden dolayı 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Bunun çok etkisi oldu. Bir haftalık ve iki haftalık süreçler oluyor. Sevindirici olan bu. Gökhan Sazdağı’nın hedefi öncelikle imza attığım kulübe hizmet etmektir. Sezon sonuna kadar sözleşmem var. Sözleşme sonuna kadar elimden geldiğince bu kulübe hizmet edeceğim. Burada da kalmak isterim tabi ama bireysel olarak da hedeflerim var. Sadece zaman bırakmak istiyorum. Önceki gibi şartlanmak değil de daha çok zamana bırakmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“Hedefimizi daha da yukarılara çıkarmak istiyoruz”

Takımın başına Reha Erginer’in gelmesin ardından takımda disiplinin arttığını dile getiren Sazdağı; “Bazı hocalar bazı takımlara uymayabilir. Bunu Ahmet Hoca için söylemiyorum. Onun da Allah yolunu açık etsin. Ahmet Hoca ile kimya uyuşmazlığı oldu. Reha Hoca gerçekten çok disiplinli bir hoca. Reha Hoca’nın kimliği takım ile uyuştu. Bu takıma iyi geldi. Hem taktik hem de teknik bilgisi ile birlikte iyi geldi. Biz her zaman maç maç gidiyoruz. Sezonun bütününe değil de önümüzdeki maçlara bakarak gidiyoruz. Maçlara iyi hazırlanıyoruz. Antrenmanlarımız iyi geçiyor. Bu bir yerde kırılacaktı ve bu Reha Hoca ile birlikte oldu. Son 8 haftaya baktığınız zaman kötü bir performans yok. 5 galibiyet ve 3 mağlubiyet var. Onun da şansızlık olduğunu düşünüyorum. Çok talihsiz bir Bandırmaspor karşılaşması yaşadık. Belki o maçı kazansaydık Samsunspor ve İstanbulspor karşılaşmaları da bizim için farklı olacaktı. Daha farklı şeyler konuşabilirdik. Play-Off’un yakınlarında bulunabilirdik. Biz gerçekçi bir şekilde hedef koyacağız ve hedefimizden şaşmayacağız. İkinci yarının başı itibariyle de yeni gelen arkadaşlarımız olacaktır. Onlar ile birlikte ikinci yarıya başlayıp hedefimizi daha da yukarılara çıkarmak istiyoruz. Çünkü Boluspor’un yeri hiçbir zaman burası olamaz. Son iki senedir talihsizlikler ve şanssızlıklar yaşıyor ama yeri burası değil. Ben farklı takımlarda forma giyerken de Boluspor her zaman ligin üst sıralarına oynayan bir takımdı. Biz inşallah onu hep birlikte sağlayacağız” dedi.

“İkinci yarıda güzel başlayıp güzel bir şekilde sonunu da getireceğiz”

İkinci yarı itibariyle daha iyi bir Boluspor izlettirmek istediklerini sözlerine ekleyen Sazdağı; “Biz yeni bir takımız. Taraftarlar haklı bir şekilde eleştirilerini yapıyor. ‘Tuzlaspor’da yeni bir takım’ gibi eleştiriler oluyor. Bu biraz kimya ile alakalı. Biz de bir yönetim değişikliği oldu. Komple bir camia olarak yenilendik. Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. 20’ye yakın arkadaş takımımıza katıldı. Takımın kimyasını sezon başında tutturamadık. Reha Hoca’nın gelişi ile birlikte çıkışa geçtiğimizi düşünüyorum. İnşallah ikinci yarıda güzel başlayıp güzel bir şekilde sonunu da getireceğiz. Tabi bazen kötü oyun olabiliyor. Bu da takımın birbirini tanımamasından kaynaklanıyor. Sonuç olarak biz tabi iyi oynamak isteriz ama şu an önemli olan 3 puan. İyi oyun tabi ki de önemli ama galibiyeti alınca 3 puan da almış olduğumuz için daha önem taşıyor. İkinci yarıda önümüzün daha açık olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.