PTT Birinci Liginin iki kanat oyuncusu göz hapsinde. Transfer sezonunda nokta ve ligin tecrübeli oyuncuları ile temasa geçen Boluspor, Adana Demirspor'un kanat oyuncu Ercay ile Balıkesirspor'un kanat oyuncusu İlhan Depe için nabız yokluyor. Bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışma yapan Transfer komitesi, Boluspor menfatleri içerisnde transferi bitirmek istiyorlar.
50. yıl parolasıyla sezon çalışmalarına devam eden kırmızı beyazlı yönetim, nokta transferler yapmak istiyor. Kadroda yeni bir yapılanma için çalışmalarını sürdüren Boluspor yönetimi, Teknik Direktör Reha Erginer'in raporu doğrultusunda PTT Birinci ligini iki yıldızına kafayı taktı.
Adana Demirspor'da oynadığı futbolla mevkisinin vazgeçilmez oyuncuları arasında olan Ercay Evirgen ile Balıkesirspor'da şampiyonluk yaşayan İlhan Depe için nabız yoklanıyor. Bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalar yapan yönetim kurulu, iki oyuncuda da kararlı.
PİSKOPAT ERCAY
Geçen sezon 32 karşılaşmada forma giyerek, 2.388 dakika sahada kalan Ercay sağ kanat da oynamasıyla birlikde takımı adına 7 gol atarak dikkat çekti. Piskopat lakabını alan Ercay, oyunda kaldığı süre içerisnde hırslı ve mücadeleci gücüyle öne çıkan bir oyuncu.
ŞAMPİYON OYUNCU HEDEFTE
Takımdaki rekabet ortamının üst seviyelere çıkması içinde, Boluspor yönetimini takibinde olan İlhan Depe içinde çalışmalar yapılıyor. Balıkesispor ile şampiyon olmasının ardından takımda kalıp kalmayacagı belli olmayan genç oyuncu içinde Boluspor yönetiminin sıkı takipde oldugu gelen haberler arasında yer alıyor.
Balıkesirspor'un şampiyon kadrosunda 26 karşılaşmada forma giyen İlhan Depe 1.444 dakika forma giyerken, şampiyonlukda katkı yapan oyuncuların başında geldi. Rakip fileleri bir kez havalandıran İlhan, Bursaspor alt yapısından çıkarken, PTT birinci ligde Şanlı Urfaspor takımındada forma giydi. Ercay gibi Balıkesispor ile sözleşmesi olan İlhan Depe'nin yeni sezonda takımında kalıp kalıp kalmayacağı da ilerleyen günlerde belli olması belli olacak.