Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastaneleri ile Bolu Ziraat Mühendisleri Odası ve Belediye İş Sendikası ile protokol yapıldı. Artık her iki kurumunda üyeleri sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilecekler.

Bolu Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Niyazi Kalfa yaptığı açıklamada, Odamıza kayıtlı 300 üyemiz mevcut. Çağsu Hastanesi ise Bolunun parlayan yıldızı. Bizlerde kaliteli hizmet ve konforlu hastane konsepti ile hizmet veren Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerin ile protokol yaparak üyelerimizin indirimli hizmet almasını sağlamak istedik. Bizlere her zaman kapılarını açan Sayın Cavit Demire sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İmza töreninde hazır bulunan Ziraat Mühendisleri Odası Başkan yardımcısı Abidin İşler ise, Bu protokol üyelerimiz açısından son derece memnuniyet verici bir anlaşma oldu. Üyelerimiz Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinden zaten hizmet alıyorlardı ancak bu anlaşma ile artık daha indirimli olarak faydalanacaklar. Odamız üyelerine kolaylık sağlamak amacıyla protokol önerisi ile Cavit Beyin yanına gittiğimizde bizlere oldukça samimi davrandı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Cavit Demir ise kendilerinin kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğu gibi birlik ve beraberliğin simgesi olan tüm oluşumlara da açık olduğunu söyleyerek, Bugüne kadar birçok sendika ve oda ile anlaşma yaptık. Anlaşmalarımızdan fayda gören kişiler birlik ve beraberliğin önemini bu şekilde daha da iyi anlamış oluyorlar ve mensubu oldukları yapıya kendileri de fayda sağlamaya çalışıyorlar” dedi.

BELEDİYE İŞ SENDİKASI'DA PROTOKOL İMZALADI

Aynı gün yapılan diğer anlaşma ise Belediye İş Sendikası ile yapıldı. Bolu Düzce ve Sakarya da üyelerinin olduğunu belirten Sendika Başkanı Sinan Ay ise yaptığı açıklamada Üyelerimize hem maddi hem manevi açıdan fayda sağlayacak olan bu protokolü hayata geçirmemizi sağlayan Sayın Cavit Demir'e teşekkürü bir borç biliyoruz. Çağsu Hastanesinin ismi sadece Bolu da değil üyelerimizin çoğunlukta olduğu Düzce ve Sakarya illerinde oldukça çok biliniyor. Sendikamızın bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler içinde en önemlilerinden biri bu anlaşma oldu” dedi.

Cavit Demir ise kendileri ile tanışmış olmaktan ve bu anlaşmayı yapmaktan ötürü kendilerinin de son derece memnun olduğunu belirtti. Demir, amaçlarının insana hizmet olduğunu bu yönde kendilerinin üzerine düşeni her zaman en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi. Haber Merkezi