Ak Parti Bolu Milletvekili aday Adayı Hüseyin İka seçim çalışmalarına Manavlar Odasını ziyaret ederek devam etti. Hüseyin İka'yı coşkulu bir şekilde karşılayan oda başkanı Mustafa Altındal ve oda üyeleri İka'ya Sizi kendimize çok yakın hissediyoruz ve iyi niyetinizi bildiğimiz için sonuna kadar yanınızdayız. Bolu ‘nun yetiştirdiği bir değer olarak adaylığınızı son derece arzuluyoruz” ifadelerini kullandılar.

Manavlar Odası Başkanı Mustafa Altındal ve oda üyelerinin bu iyi dilekleri sonrası Ak Parti aday adayı Hüseyin İka Arkadaşlar, içinde bulunduğumuz durum ve dönem son derece büyük önem arz ediyor. Siyasi olarak ta bir şeyler yapabilmek adına seçilmemiz gerektiğine inanıyorum. Bolu'nun hakkını savunmak, Bolu halkının hakkını savunmak adına mecliste yer almamız gerektiğine inanıyorum. Bu bölgenin tozunu yutmuş bir insan olarak yalnızca şu dönemde çıkıp milletvekilliğine talip olmuyoruz. Yani her dönemde buradaydık ve bundan sonra da burada olacağımızı ifade ederek bu işe soyunuyoruz. Süreç sonunda karar ne olursa olsun biz benzer şekilde çalışmaya, bölge halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz diğer ihtimali düşünmeyip ilk ihtimal üzerinde süreç sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MUHALEFETİN KORKUSU TEKRAR 3-0 OLMASI”

Aday adaylığını açıklamasından sonra muhalefet partilerinin yaşadığı korkunun da göz önüne çıktığını hatırlatan Hüseyin İka konuşmasını şu şekilde sürdürdü:”Dikkatinizi çekmiştir ki bizim adaylığımıza kadar muhalefet partilerinin bir tedirginliği yoktu. Aday adaylığımızı açıkladıktan sonra hep bizim üzerimize yüklendiler. Takdir edersiniz ki bunun gerekçesi de bizim içinde bulunduğumuz bir listenin Bolu'da tekrardan 3-0 olmasına duydukları endişedir.” Manavlar Odası Başkanı Mustafa Altındal Hüseyin İka'ya Sayın başkanım, şahsım olarak sizi 30 Mart seçimleri sürecinde tanıdım. O süreçte ve Belediye Başkan Yardımcılığı döneminizde odamız ve esnaf arkadaşlarımız adına yaptığınız çalışmalar ortadadır ve bunlar için size çok teşekkür ederiz. Sizin sayenizde Pazar esnafımızın yüzü güldü Allah sizden razı olsun. Sizin iyi niyetinizden ve çalışmalarınızdan dolayı yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi. Ziyaret esnasında bazı Pazar esnaflarının da katıldığı görüşmede Hal Pazarı esnaflarından Yavuz Selim Maltaş” Sayın başkanım, sizi kendimize çok yakın hissediyoruz. Çalışmalarınızı taktirle izliyoruz. Ben ve Pazar esnafı arkadaşlarımız için yaptığınız çalışmaları göz ardı etme şansımız yok. Her seferinde geldiniz ve bizim sorunlarımızı dinlediniz, çözümler ürettiniz. Bu sürecin sizin için hayırlı ve başarılı olacağını düşünüyorum. Pazar esnafı olarak şunu iyi bilin ki siz varsanız biz de varız. Sonuna kadar da desteğimiz sizinle” ifadelerini kullandı.

“İHANET KURUMLARI İLE KİMLER MÜCADELE ETMİŞ?”

Oda Başkanı ve esnaf üyelerin bu güzel duygu ve düşünceleri karşısında oldukça mutlu olan Ak Parti Aday Adayı Hüseyin İka” Bizim görevimiz halkımızın, esnafımızın ve pazarcımızın yanında olmak. Sizin sorunlarınıza çözüm bulmak. Bu süreçte her aday kendi özellikleri ve çalışmaları ile değerlendirilecek. Devlete millete ihanet eden kurumlar ile kimler çalışmış, onlarla mücadele ne şekilde yapılmış, devletini ve milletini kimler ne şekilde korumuş, önceki çalışmalarında bölge halkına kimler nasıl fayda sağlamış bunlar değerlendirilecektir. Onun için sizin bu duygu ve düşünceleriniz bizim için çok önemli. Demek ki biz bölge halkı adına güzel işler yapmışız ki sizlerden bu güzel sözleri duyuyoruz. Bundan sonra söz sizde. Vereceğiniz karar ne olursa olsun, isabetli olacağını düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim Allaha emanet olun diyerek sözlerini noktaladı. (Haber Merkezi)