Ak Parti aday adayı Dr. Hüseyin İka sivil toplum kuruluşları ziyaretleri çerçevesinde Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifini ziyaret etti. Esnaf bir ailenin çocuğu olarak esnafın sorunlarını iyi bildiğinin altını çizen İka, sizin meclisteki sesiniz olmak için bu yola çıktım diyerek destek istedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı AKP Bolu Milletvekili Aday Adayı Hüseyin İka, Bildiğiniz üzere adaylık sürecimiz devam etmekte. Bende sizler gibi esnaf bir ailenin evladıyım ve yıllarca da sizin yaşadığınız sorunların aynısını ailelerimiz yaşadı. Bölgemiz için, halkımız için, esnaflarımız için çözüm yolu bulmak adına bir yola çıktığımız aşikar. Ancak partimizin bu sorunlara çözüm bulmak adına ilimizde tekrardan 3-0 yapması gerekir. Muhalefet partisine kaybettiğimiz bir vekilliği tekrardan geri almamız gerekir ki bu da merkez adayımızın güçlü olması ile mümkün olabilir. Benim kendimi sizlere tanıtmama gerek olmadığı düşüncesindeyim. Gerek hekimliğim dönemimde, gerek STK'lar dönemlerimde ve gerekse idarecilik yaşamımda zaten sizler beni yakinen tanıyorsunuz ve birçok projeye birlikte imza attık. Sizlerde idarecilik yapan, bölgemize hizmet eden, hizmet etmenin verdiği keyfi bilenlerdensiniz. Bizde bu keyfi yaşamak, yaşatmak için çıktımız bu yolda sizlerin de yanımızda olduğunu bilmek, bu düşünceyle yola devam etmek en büyük arzumuz” diyerek ziyaretinin önemine değindi.

Ahmet Yoltaş, İka'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Siz bizim evladımızsınız. Gerek Bolu halkımız için gerek esnaflarımız için yaptığınız çalışmalar hepimizin taktirini kazanmış durumda. Başhekimliğiniz döneminizde, Kızılay çalışmaları döneminizde ve belediye çalışmalarınız esnasında hep bizim yanımızda yer aldınız. Hiçbir zaman bize sırt çevirmediniz. Bizim bu hizmetlerinizi göz ardı etmemiz söz konusu olamaz. Hem kendimiz, hem esnaf arkadaşlarımız hem de sizin için bu süreç başarı ile sonuçlanacaktır. Bundan şüphemiz yoktur” diyerek İka'nın yanında yer aldıkları vurgusunu yaptı. Haber Merkezi