Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği (İHH) 15 Temmuz Çarşamba günü 5 bin kişilik iftar organizasyonu düzenliyor. Atatürk Orman Parkı'nda verilecek olan iftar yemeğine ilgi şimdiden çok yoğun. Açık havada gerçekleştirilecek olan iftar yemeği ayrı bir anlam taşıyor.

15 Temmuz Çarşamba günü verilecek olan iftar yemeğini değerlendiren Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı, Ramazan Ayı'nın kendine has atmosferinde, Ramazan sofrasının maneviyatından tat almaktır. Önemli olan manevi ortamda bir araya gelmek, aynı sofrada oturmanın lezzetini yaşamak, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. Bolu İnsan Hakları Hizmet Derneği olarak böyle anlamlı bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz, bu atmosferde gönüllülerimiz ve vatandaşlarımızla bir arada olmak, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olacaktır. Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz İftarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
Sarımsakçı ayrıca, Ramazan Bayramı'nın da ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti. Haber Merkezi