İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan binaların dış cephe sağlıklaştırma ihalesini Yetkin Tasarım kazandı. Bolu Belediyesi Yetkin Tasarım firma yetkililerini çağırarak sözleşmeyi imzaladı. Bundan sonra İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan binalarda yapılacak her hangi bir dış cephe yenileme çalışması için, bina sahiplerinin Yetkin Tasarım ile görüşmesi gerekiyor.
İzzet Baysal Caddesi üzerine gerçekleştirilecek olan dış cephe çalışmaları için Bolu Beledyesi tarafından çıkılan ihale sonuçlandı. Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi'ne cephesi bulunan binaların aynı giydirmede olması için, bina sahiplerine tebligat çıkartmış, tebligata rağmen gerekli olan çalışmayı yapmayan binalar içinde tedbir almıştı.
Belediye yönetimi tebligatı almasına rağmen dış cephe giydirmelerini zamanında yapmayan bina sahiplerini de düşünerek, dış cephe giydirme ihalesine çıktı. Böylelikle binasına gerekli dış cephe giydirmesini yapmayan binaların giydirmeleri anlaşılacak olan bir firmaya yaptırılacak ve parasını sahiplerinden tahsil edilecek.
Bolu Belediyesi gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra ihalede 2.343.778 TL ile en düşük teklifi veren Yetkin Tasarım firmasıyla sözleşme imzaladı.