Göynük'ün Himmetoğlu Köyü'nde açılışı yapılan Aksa Enerji Göynük Termik Santrali açılış törenine katılmak için Perşembe günü akşam saatlerinde ilçeye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bir dizi incelemelerde bulundu.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcunun karşıladığı Bakan Güllüce, Çubuk Gölüne yaptığı ziyaretin ardından Akşemseddin Hz. Türbesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ardından konaklayacağı Müderrisoğlu Konağına geçen Bakan Güllüce'ye Başkanı Kemal Kazan, ilçemiz ve Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verirken ilçemizin ihtiyacı olan talepleri iletti.

Bakan Güllüce taleplerimiz içerisinde yer alan Vidanjör, Çöp Kamyonu ve Arozöz ihtiyacının ilk etapta karşılayabileceklerini diğer taleplerin ileriki tarihlerde yerine getirileceğini belirtti. Ayrıca ilçemiz çeşme mahallesi Ömer Sikkin Hz. türbesi arkasında meydana gelen heyelan sonucu yıkılan istinat duvarında incelemelerde bulunan Bakan Güllüce, çalışmalar için gerekli desteğin ivedilikle sağlanacağını belirtti. Haber Merkezi