Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin idari müdürlerinde değişiklikler olacağını ifade ederek, Ana kademede de takdir ederseniz ki bir belediye başkanı daha rahat çalışabileceği ekibini kurabilmeli. O yüzden arkadaşlarımı da söyledim, görevden alınanlar, görev değişikliği yapılanlar olabilir ama hiçbirinin şahsı ile ilgili olmadığını belirtmek isterim”

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, verdiği çeşitli sözleri yerine getirmenin yanı sıra kendi ekibini kurmak için de çalışmalara başladı. Bolu Belediye Başkan Yardımcılarında gidilen değişikliğin ardından sıra idare müdürlerine geldi. Geçtiğimiz Pazartesi günü Bolu Belediyesi'nin idari müdürleri ile toplanan Başkan Özcan, kendisinin daha rahat çalışabilmesi adına idari müdürleri de değişikliğe gidilebileceğini ve bazı müdürlerin de yerlerinin değişebileceğini söylemişti. Başkan Özcan'ın yakın zamanda bu değişiklikleri gerçekleştirerek, idari kadroda yeni bir yapılanma yapması bekleniyor.

“BELEDİYE BAŞKANI DAHA RAHAT ÇALIŞABİLECEĞİ EKİBİNİ KURABİLMELİ”

Başkan Özcan bu konu hakkında Bolu Belediye Meclisi Nisan Ayı ilk oturumunda yaptığı konuşmada, bir belediye başkanın daha rahat çalışabilmesi için kendi ekibi kurması gerektiğini söyleyerek, Bazı idari kararlar alıyoruz. Sayın Mansur Şen'i Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdik, yazısını yazdık, kendisine hayırlı olsun dileklerimizi de iletiyoruz. Önümüzdeki süreçte idari kademede bazı değişiklikler yapacağız. Bugün müdürler toplantısında da ifade ettim. Benim için müdürlerin siyasi görüşleri önemli değil. Ak Partili, CHP'li, MHP'li olmasını umursamıyoruz. İşinin ehli mi buna bakıyoruz. Bu sözümüzün de arkasında. Ana kademede de takdir ederseniz ki bir belediye başkanı daha rahat çalışabileceği ekibini kurabilmeli. O yüzden arkadaşlarımı da söyledim, görevden alınanlar, görev değişikliği yapılanlar olabilir ama hiçbirinin şahsı ile ilgili olmadığını belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.