Vali ile fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilere şaşırtan cevap;

“İÇERİ GELİN, ÇAY İÇELİM”

Vali Ahmet Zahteroğulları, Bolu Valiliği binasının önünde fotoğraf çektirip kendisine Twitter'den mesaj atarak kartopu oynamaya davet eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği öğrencilerini makamına davet ederek çay ikramında bulundu.

Kent Meydanında kartopu oynamak üzere Perşembe akşamı buluşan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencileri, Bolu Valilik binası önünde fotoğraf çektirdiler. Daha sonra ise Merve Taşkıran isimli öğrenci Twitter hesabından Vali Ahmet Zahteroğulları'nı etiketleyerek "Valim Diş Hekimliği öğrencileri olarak sizi de bekliyoruz" tweeti attı. Bu mesajı gören Vali Zahteroğulları ise kendilerine cevap vererek öğrencileri makamında çay içmeye davet etti.

AİBÜ Diş Hekimliği Fakültesi 1. sınıf öğrencileri Vali Zahteroğulları'nın bu mesajını gördü ve tüm sınıf arkadaşları ile birlikte Bolu Valiliği'ne gelerek, Vali Zahteroğulları ile birlikte çay içtiler.

"DAHA ÖNCE BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞMADIK"

Koyu bir sohbetin olduğu ziyarette öğrenciler, kendilerinin böyle bir davet beklemediklerini dile getirerek, tweeti görünce önce şaşırdıklarını daha sonra ise hep beraber karar verdikten sonra geldiklerini ifade ettiler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadıklarını ve buraya gelince mutlu olduklarını belirten öğrenciler, Vali Zahteroğulları ile uzun soluklu bir sohbet gerçekleştirdiler.

"BOLU'NUN EN GÜZEL BİNASI VALİLİK'

Vali Zahteroğulları ziyarette öğrencilere nereli olduklarını, Bolu'yu nasıl bulduklarını ve öğrencilik hayatı ile ilgili hem kendi yaşadıklarını anlattı hem de öğrencilerle neşeli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette öğrenciler, kardan yaptıkları ve kendi tabirleri ile 'Kardan Diş' adını verdikleri resimleri de gösterirken, Vali Zahteroğulları öğrencilere, Bolu gibi insanı ve kendisi güzel bir ilde oldukları, okudukları için şanslı olduklarını söyledi. Öğrencilerin, "Bolu'nun en güzel binası Valilik' demeleri üzerine Vali Zahteroğulları da Valilik Binasının eski resimlerini öğrencilere gösterdi ve tarihçesini anlattı.

"BURADA ÖĞRENCİ OLDUĞUNUZ İÇİN ŞANSLISINIZ"

Bolu'da yapılan ve yapılacak bazı sosyal ve sanatsal etkinlikler hakkında da öğrencilere bilgiler veren Vali Zahteroğulları, "Bolu insanı ve doğası ile güzel bir şehir. Allah bütün bu güzellikleri buraya bahşetmiş. Burada olanlar çok şanslı ve sizde burada öğrenci olduğunuz için çok şanslısınız. Ben Bolu'yu seviyorum ve sizlerin de seveceğine eminim. Her şeyden önce Bolu bir huzur kenti. Ailelerinizin de içini rahatlatacak bir durum bu. Onlardan uzaksınız ama sizler bizlere emanetsiniz. Bizler bu huzurun bozulmaması için uğraşıyoruz" dedi. Vali Zahteroğuları ve öğrenciler daha sonra ise Valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Haber Merkezi