Haftalardır evinde başarılı sonuç alamayan Boluspor bu haftada istediğini elde edemedi.
Hafta içinde yapılan teknik direktörlük değişikliği ile geçmiş olduğumuz haftalara nazarın daha istekli ve arzulu bir Boluspor sahada yer alırken, 3 topun direkten dönmesi ise en büyük şansızlık oldu. Rakip takım Ankaragücü'nün son dakikada çizgi üzerinden dönen top, 1 puanı hanemize yazdırdı.
Boluspor, yine iç saha sendromunu yaşayarak ligde son sırada bulunan Ankaragücü'ne 1 puan kaptırdı. Maçın 14'üncü dakikasında geriye düşen Boluspor, Ali Güzeldal'ın uzaktan çektiği şut ile beraberliği sağladı.
Maç boyunca 3 topu direkten dönen ekibimizde özelikle forvet oyuncularının kaçırdığı goller, hem tribünlerde ki hem de televizyon başındaki heyecanlandırırken, maç sonu yapılan yorumlarda haftalar sonra sahada mücadele eden bir takım seyrettik yorumları yapıldı.
Stat: Atatürk
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Nihat Samlık, Gökmen Olgaç
Boluspor: Eser, Engin, Hakan, Abdulaziz (Dk 78. İskender), Ali, Agbetu (Dk 55. Cafercan), Djiehoua (Dk 72. Kıngsley), Cemil, Barbaros, Gençer, Alp
Ankaragücü: Gökhan, Ümit, Volkan, Aytaç, Mehmet, Gürkan, Bilal (Dk 69. Gökhan), Timur, Teoman (Dk 45. Enes), Kaan, Sinan (Dk 80. Bilal)
Goller: Dk 27. Ali (Boluspor), Dk 14. Sinan (Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk 81. Barbaros (Boluspor), Dk 86 Gökhan, Dk 90. Gürkan (Ankaragücü