PTT Birinci lig de 15 hafta karşılaşmasında Boluspor sahasında Denizlispor ile karşılaşırken iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda misafir ekip Denizlispor'un üstünlüğü bulunuyor.

Lig tarihinde bu hafta 21 inci karşılaşmayı oynamaya hazırlanan iki takım maç saatini bekliyor. Boluspor'un Denizlispor'a karşı oynadığı maçlarda fazla şansı tutmazken, kırmızı beyazlılar şimdiye kadar oynadıkları 20 karşılaşmada sadece Denizlispor'un 6 defa mağlup etme başarısını gösterdi. Denizlispor ise Boluspor' a karşı 20 karşılaşmada 12 galibiyet alarak ezici bir üstünlüğü elinde bulunduruyor. İki takım arasında fazla beraberlik çıkmazken, sadece 2 maç berabere sonuçlandı.

Boluspor 20 gol rakip keleye atarken, Denizlispor ise 31 gol Boluspor kalesine gönderdi. Boluspor iç sahada oynadıkları maçlarda sadece 2 defa rakibin mağlup ederken, bunlardan bir tanesi 03.05.2014 tarihinde oynanan sezonun son maçında Denizlispor'u mağlup ederek kümede kalmıştı. Yarın oynanacak olan Boluspor - Denizlispor karşılaşmasında her iki takımda ilerleyen haftalarda kötü günler geçirmemek için alacakları 3 puanla rahatlamak istiyorlar. (Fahri Gündüz)