Bu sezon evinde aldığı mağlubiyetlere bir yenisini deha ekleyen Boluspor, Karşıyaka'ya 0-1 mağlup oldu. Karşılaşmada 90 dakika içinde pozisyon bulmakta zorlanan kırmızı beyazlılar, sezonun en kötü futbollarından birini sahaya yansıttı.
Rakibi karşısında galibiyet için sahaya çıkan Boluspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Futbol olarak rakibi karşısında bir varlık gösteremeyen Boluspor, Karşıyaka karşısında mahkum bir futbol ortaya koydu. İlk yarı hemen hemen kaleciye top gitmezken, iki dış şutla gol arayan Boluspor oldu.
İlk 45 dakikada Boluspor'dan daha istekli ve kuvvetli görünerek futbolunu Boluspor sahasında oynayan Karşıyaka, futbolu ile kendi sahasında oynuyormuş gibi bir mücadele gösterdi. Pozisyon olarak iki takımda net pozisyonlar bulamayınca devrede 0-0 sona erdi.
İkinci yarı oyuna Abdulaziz, Vedat değişikliği şaşkınlık yaratı. İlk yarıda ender gelişen Abdulaziz atakları ile etkili olan ekibimiz Aziz'de oyundan çıkınca, Boluspor kendi biletini kendi kesermişçesine bir oyun oynamaya başladı.
Sahada diri olan Karşıyaka, Boluspor'a adeta göz açtırmazken maçta da Banahane ile şık bir gol bulup adeta hayat buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor iç sahada alışa gelmiş bir mağlubiyet alarak serisine devam etti.
Boluspor: 0 - Karşıyakaspor: 1
Stat: Atatürk
Hakemler: Suat Arslanboğa, Emin Yıldırım, Serkan Olguncan.
Boluspor: Serdar, Engin, Dixon, Muhammet, Abdulaziz (Dk. 46 Vedat), Djiehoua (Dk. 59 İskender), Aydın, Barbaros, Dalmat, Gençer, Alp (Dk. 78 Ali)
Karşıyakaspor: Necati, Erdi Öner, Tayfun, Banahene, Caner, Mustafa (Dk. 86 İbrahim), Emre, Onur (Dk. 76 Saffet), Osman, Adnan, Muhammet (Dk. 73 Erdi Kasapoğlu)
Goller: Dk. 75 Banahene (Karşıyakaspor)
Sarı kartlar: Dk. 43 Emre, Dk. 58 Osman, Dk. 76 Banahene (Karşıyakaspor), Dk. 52 Muhammet, Dk. 65 Engin, Dk. Vedat (Boluspor)