İÇ SAHA FOBİMİZİ DE YENELİM

Haftanın açılış karşılaşmasını oynayan Boluspor, deplasmanda Adanaspor'u 2-0 mağlup etti. Son oynamış olduğumuz üç deplasman karşılaşmasını da hem gol yemeden hem de üç karşılaşmadan 9 puan toplayarak iç saha karşılaşmalarına ve taraftarımıza nazire yaparcasına başarılı bir grafik çiziyor. Temennimiz ve dileklerimiz bu hafta içerde oynayacağımız Antalyaspor karşılaşması ile iç saha fobimizi de yenelim. Başarımızı katlayalım.

Son haftalara baktığımızda takımımızdaki olumlu gelişmeler gözle görülüyor. Sezon başında yeni yapılanan bu kadronun yavaş yavaş istenen düzeye geldiği de son 4 haftadır açıkça belli oluyor. Takım olma adına oynanan oyun, yardımlaşma ve arkadaşlık üst seviyeye geldiği her gol sevincinde belli oluyor. Oynayan oynamayan oyuncuların kenetlenmesi bunun göstergesi.

İçeride oynadığımız iki karşılaşma bizim için puan olarak istediğimiz sonuçlar değildi fakat oyun olarak ne Osmanlı karşılaşması nede Kayseri karşılaşmasında rakiplerimizden aşağı değildi. Kaldıki oynadığımız bu iki takım hem bütçe hem şehir hemde kadro olarak bizden çok yukarılardaki takımlar. Buna rağmen özellikle Kayseri karşılaşması 90 da verilmiş veya kaybedilmiş puanlar olarak hanemize eksi yazıldı. Bu iki karşılaşmadada yediğimiz gollere baktığımızda bireysel hatalardan kaynaklanan kayıplar olarak göze çarptı.

Adanaspor karşılaşmasında ise neredeyse rakibimize hiç pozisyon vermedik desek yanlış söylemiş olmayız. Daha da farklı kazanabilirdik. Aldığımız bu 3 puan ilaç gibi geldi. Ligin altı üstünden de karışık. Her takım, her takımı yenebilecek güçte olmasa da enteresan sonuçlar çıkıyor her hafta. Hafta başında puan cetveline bakıldığında 17'inci sıradaki takımla 7'inci sıradaki takımın arasında sadece 4 puan fark vardı. Buda demek oluyor ki bu sezon geçtiğimiz sezonlardan daha çetin geçen bir lig izleyeceğiz. Bunun bilinciyle bu hafta içeride oynayacağımız Antalya karşılaşmasında tribünlerde yerlerimizi alıp, karşılaşmanın son dakikasına kadar bu takımımızın arkasında itici bir güç olarak duralım, onları yalnız bırakmayalım. İyi haftalar.