İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi, bir mutluluğa daha imza attı. Huzurevi sakinlerinden Abdulkadir İçöz(69), aynı huzurevinde kalan Fatma Buluş'a(77) evlenme teklif etti. Çiftin nikahını ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı.

Çakmaklar Mahallesinde bulunan İzzet Baysal Huzurevinde kalan Abdulkadir İçöz(69), aynı huzurevindeki Fatma Buluş(77) ile arkadaşlık yaptı. Yaşlı çift arasındaki arkadaşlık aşka dönüşünce evlenme kararı alan çift için Huzurevinde nikah töreni düzenlendi. Huzurevinin yemekhanesi süslenirken, ele ele tutuşan Fatma Buluş ve Abdulkadir İçöz tören için salona girdi. Alkışlar eşliğinde nikah masasına oturan çiftin nikahını ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı. Fatma Buluş kendisine evlenmek isteyip istemediğini soran Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a Düşünmem lazım” diye cevap verince, salonu dolduran yaşlılar kahkahaya boğuldu. Evet” cevabını veren Fatma Buluş, dakikalarca alkışlanırken, Abdulkadir İçöz ise Sonsuza kadar evet” dedi.

Evlilik cüzdanını Fatma Buluş'a veren Başkan Yılmaz, çiftleri tebrik ederek, Birlikte yaşlanma arzusunda olan gençlerimiz evlenmek için bir araya gelmişler. Bu nikahın huzurevinde olması ayrı bir güzellik oluşturuyor. Allah bu evliliği daim etsin. Önemli olan yaş değil. Önemli olan birlikte yaşama arzusudur. Bu arzuyu gösterdikleri için kendilerini kutluyorum. Yaradan tüm canlıları eşli yaratmış. Hayatı da eşli olarak devam ettirebilmek nasip etsin. İnşallah önlerindeki hayat yolculuğunu birbirlerine destek olarak, hoş vakit geçirerek geçirmeyi rabbim niyaz etsin. Baki kalanlara da örnek olacak bir evlilik. Allah geleceklerini mübarek etsin” dedi.

Törenin ardından pasta kesilirken, yaşlılar çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Haber Merkezi