Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu Eşsiz nağmeleri ile Huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Şef Tahsin Arslan yönetimindeki, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Köroğlu Türk Halk Müziği topluluğu, İzzet Baysal Huzurevi'nde yaşayan yaşlılara özel konser verdi. Bolu Vali Yardımcısı Ömer Eru'nun saz grubunda yer aldığı Konsere Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile kalabalık bir dinleyici grubu katıldı.
Halk Müziği Topluluğu, İzzet Baysal Huzurevi'nde gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel eserleri seslendirerek yaşlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Repertuvarda Güftesi Tuncay Demir'e bestesi Koro Şefi Tahsin Arslan'a ait ‘Güzel Bolu' adlı solo türkü ile Güftesi Ayhan Kerse'ye bestesi Koro Şefi Tahsin Arslan'a ait ‘Bolu'nun Etrafı Çamlıktır Dağdır' adlı türküde ilk kez seslendirildi. Türk Halk Müziği Korosu konser sonunda huzurevi sakinlerinden yoğun alkış aldı.