Deplasmanda hayati bir karşılaşma oynayıp Play-Off yolunda Torku Konyaspor'u Abdulaziz Solmaz'ın golü ile 0-1 yenen Boluspor, derin bir nefes aldı. Boluspor son haftalardaki kötü gidişe dur dediği maçta mücadele olarak öne çıkarken, kalede Serdar motivasyonu da galibiyeti pekinleştirdi.
Boluspor, Konya deplasmanında 3 puanla dönüyor. Hayati önem taşıyan maçta 11. dakikada Abdulaziz şık bir golle takımını öne geçirirken, sahada mücadele eden 11 Boluspor'lu oyuncu rakipleri karşısında hatasız bir oyun ortaya koyup 3 puanı almasını bildiler.
Karşılaşmada maçın hakemi olmadık yerde yarattığı penaltı ile Boluspor'un oyundan düşmesini sağlasa da, kalede maç boyunca başarılı toplar çıkaran Serdar Kulbilge penaltı atışını da kurtarıp Boluspor'a hayat verdi. Maç genelinde Konyaspor atakların da bire bir mücadele örneği gösteren Bolusporlu oyuncular, kontrolü oyunlarını maç sonuna kadar sürdürüp hayati önem taşıyan bir üç puan alıp play-off için ümitlerini üst sıralara çıkardılar.
Deplasmanda Konyaspor karşısında galibiyet için sahaya bir on biri çıkaran Teknik Direktör Oğuz Çetin sahaya çıkardığı kadro ile başarılı olurken, alınan 3 puan sonrası derin bir nefes aldı. Boluspor maç boyunca yakaladığı ender pozisyonlardan sonuç almazken, yakaladığı net gol pozisyonları ile de maç içinde rakibine zor anlar yaşattığı anlar oldu.
Boluspor, zorlu deplasmandan 3 puanı 1-0'lık sonuçla aldı ve puanını 37'ye yükseltti.
HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç*, Ahmet Şimşek*, Baran Eraslan*
TORKU KONYASPOR: Kaya*, Erdinç**, Selim**, Erdal Kılıçarslan**, Tolga*, Recep*, Theodorus Ars*, Murat Akın*, Murat Kalkan*(Dk. 82 Ali Turan?), Ömer Ali*, Neca*(Dk. 66 Atilla*)
BOLUSPOR: Serdar***, Engin***, Hakan***, Dıxon***, Muhammet***, Abdülaziz***(Dk. 53 Vedat**), Serge **(Dk. 90 Cafercan ?), Aydın***, Barbaros***, Dalmat***(Dk. 83 Cemil ?), Alp***
GOLLER: Dk. 11 Abdülaziz, (Boluspor)
SARI KART: Murat Akın, Erdinç, Emrullah, (Torku Konyaspor), Engin, Muhammet, Dalmat, Serge, Vedat, (Boluspor)
KIRMIZI KART: Dk. 90 Barbaros (Boluspor)