CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın sosyal medya üzerinden AKP İl Başkanı Ömer Sayın'a ‘bebişim' diyerek hitap etmesi üzerine, AKP İl Başkanı Ömer Sayın'dan sert bir açıklama gelmişti. Ömer Sayın'ın açıklamalarının yerel medya da yer almasının ardından Yıkılmaz bu sefer ifadelerini daha da sertleştirerek, Adamlığı bu dönek solcudan öğreneceksek işimiz var” ifadelerini kullandı.
CHP ve AKP arasında yaşanan ‘bebiş' atışması büyüyerek devam ediyor. CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın, AKP İl Başkanı Ömer Sayın'a sosyal medya üzerinden ‘bebişim' ifadesini kullanarak seslenmesine tepkiler gelmişti.
Son olarak AKP İl Başkanı Ömer Sayın sessizliğini bozarak, Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söylenene bakarım adam mı diye!' ifadelerini kullanarak Yıkılmaz2a tepki göstermişti. Ömer Sayın'dan gelen açıklamaları yerel medyaya yansıması üzerine yine klavye başına geçen CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ifadelerini sertleştirdi.
Sosyal medya üzerinden açıklamalarına devam eden CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Adamlığı bu dönek solcudan öğreneceksek işimiz var! Aynı okuldan mezun olmaktan utandığım bir solcu eskisidir. Sonradan hidayete erip sağcılığa yobazlığa yelken açmış. Allah taksiratını affetsin! Benden uzak dursun Allah'a yakın olsun! Ayakkabı Kutusu Partisi'nin kifayetsiz muhterisi. Terbiyeli konuşma arıyorsa Alaaddin'e baksın!” ifadelerini kullandı.