Bolu Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, Aktaş Mahallesi Muhtarı İsmail Usta'yı ziyaret etti. Muhtarlık binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan İka; Yeni dönemde muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve karşılıklı diyalog içerisinde olarak daha verimli çalışacağız ve daha büyük işler başaracağız” dedi.
İlimizdeki 43 mahallenin muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların mahalleleriyle ilgili sıkıntılarını ve isteklerini yerinde dinleyecek olan Bolu Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, ikinci olarak Aktaş Mahallesi Muhtarı İsmail Usta'yı ziyaret etti. Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, İmar Müdürlüğü ve Zabıta'dan yetkililerin de bulunduğu toplantıda konuşan İka, Muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerimizde tespit edilmiş olan sorunların çözüm aşamasında neler yapabiliriz onları birlikte değerlendirmek istiyoruz. Ziyaretlerimizde ilgili birimden arkadaşlarımız da bulunuyor ve bu sorunları not ederek anında müdahale ediyorlar” dedi.
Aktaş Mahallesi Muhtarı İsmail Usta'nın, mahallede belirlediği eksiklikler ve şikâyetlerden yola çıkılarak bunların çözümü noktasında talimat veren Başkan Vekili İka; Bu mahallenin ihtiyaçları noktasında tüm birimlerimiz bir planlama yapacaklar ve bu planlama da her zaman siz de görüş belirtebilirsiniz. Bu kapsamda, birlik ve beraberlik içerisinde ve sürekli diyalog halinde çalışarak halkımıza daha güzel hizmet edeceğiz” diye konuştu.