Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Başkanı Hüseyin İka yaptığı açıklama ile Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güner Ateş'e yapılan saldırıyı kınadı. İka yaptığı açıklamada; Bolu Belediye Meclisi Ak Parti gurubu olarak belediyemizde görev yapmak da olan bir personelimize yapılmış olan bu tür saldırıyı tüm Belediye çalışanlarımıza karşı yapılmış gibi kabul ediyor, saldırıyı yapanları ve şahit olup çanak tutanları şiddetle kınıyoruz” dedi.
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Başkanı Hüseyin İka yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Geçtiğimiz hafta kamuoyunun bildiği gibi Bolu Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güner Ateş Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Erhan Beykoz'un yakını tarafından fiili ve sözlü tehditlere uğramıştır.
Belediye çalışanına bu hakaret ve tehditler yapılırken Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesinin izlemesi, sessiz kalması ve müdahale etmemesi bizleri son derece üzen ve düşündüren bir tarafıdır. Bu durumu Ak Parti Belediye Meclis gurubu olarak kabullenebilmemiz mümkün değildir.
Seçim sürecinde her türlü iftirayı atan Belediye içinde huzursuzluk yaratmaya çalışan yapılar maalesef vatandaşımızın verdiği karardan da ikna olmamışlar, hızlarını alamamışlar ve bu çirkin olayı da sadece izlemeyi tercih etmişlerdir.
Bolu Belediyesi'nde çalışan bütün personelimiz konumu ve statüsü ne olursa olsun her biri bizim için özeldir. Belediye çalışanlarımıza karşı görevlerini yapmakta iken hakaret, tehdit etme gücünü kendinde gören bir yapıyı muhatap kabul etmemiz mümkün değildir.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz'un bir belediye çalışanına sırf görevini yapmış olduğu için böyle bir tehdide maruz kalmasını izlemesi de düşündürücüdür.
Bolu Belediye Meclisi Ak Parti gurubu olarak belediyemizde görev yapmak da olan bir personelimize yapılmış olan bu tür saldırıyı tüm Belediye çalışanlarımıza karşı yapılmış gibi kabul ediyor, saldırıyı yapanları ve şahit olup çanak tutanları şiddetle kınıyoruz.”