Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, 14 Mayıs Eczacılar günü sebebiyle eczacıları ziyaret etti. İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bütün eczanelere uğrayarak çalışanların eczacılar gününü tebrik eden İka, daha sonra Sakarya Eczacılar Odası Bolu Temsilciliğini de ziyaret etti.
14 Mayıs Eczacılar Günü sebebiyle, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, İzzet Baysal Caddesi'nde faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında eczane çalışanlarının gününü tebrik eden İka ayrıca tüm eczacılara çiçek hediye etti.
Son olarak Sakarya Eczacılar Odası Bolu İl Temsilciliğini de ziyaret eden Hüseyin İka, burada bir konuşma yaparak; Bugün, Soma'da meydana gelen üzücü olay sonrası ülke olarak büyük bir yas içerisindeyiz. Öncelikle Soma'da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülkemiz son yıllarda sağlık alanında büyük gelişmeler kaydetmiş ve hızla da gelişmeye devam etmektedir. Bu gelişmeler sağlık sektörünün bir parçası olan siz eczacılarımıza da büyük kolaylıklar sağlamaktadır. İnşallah ilerleyen dönemlerde sağlık sektöründeki artarak devam edecek yenilikler ve gelişmeler hem sizlerin hem de sağlık çalışanlarının daha iyi hizmet verebilmesini sağlayacaktır. Bu vesileyle gününüzü tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.