1950 model klasik otomobili satın alan İş Adamı Sinan Güler, 1.5 yıl içerisinde yaklaşık 45 bin TL harcayarak otomobili baştan aşağı yeniledi.
İlimizde otomobil kiralama ve satışı yapan Sinan Güler, yıllardır imrenerek baktığı klasik otomobili komşusunun satmak istediğini öğrendi. Komşusundan 1950 model Opel Kapitan marka aracı satın alan Sinan Güler, araca yeniden hayat vermek için çalışmaya başladı. Aracın Almanya'da üretilmesinden dolayı orijinal parçalarını bulmakta güçlük çeken Sinan Güler, aylar boyunca yedek parça temin etmek için büyük uğraş verdi.
Hurda halde aldı 45 bin TL harcadı!
Sinan Güler, Sanayi Sitesi'ndeki klasik otomobillerin kaporta ve boya işlerinden anlayan ustalarla birlikte 1.5 yılda aracı yaklaşık 45 bin TL harcayarak yeniden yarattı. Klasik otomobil, kaportasından boyasına döşemelerinden aksesuarlarına kadar yenilenerek trafiğe çıkmaya hazır hale getirildi. Üzerinde son rötuşları yapılan klasik otomobil trafikte de sürücülerin ilgi odağı haline geldi dedi. Sinan Güler şuan otomobilini düğün ve nişan organizasyonlarında kullandığını ve çiftlerin çok memnun kaldığını belirtti.