Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesi ve proje dahilindeki yaya tünelinde çalışmaları yerinde inceleyen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin proje ve seçim çalışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Metin, Bolu'nun bütçesinin kat ve kat üzerindeki bu yatırımlar merkezi Hükümetin katkıları ile olmaktadır” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin seçim çalışmalarına AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve teşkilat üyeleri ile birlikte İsmet Paşa Caddesi ve Yukarı Çarşı'da üç grup halinde devam etti. Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesi ve proje dahilindeki yaya tünelinde çalışmaları yerinde inceleyen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu'ya devasa projelerin yapımının Hükümet sayesinde devam edeceğini belirterek; Bolu'nun en büyük projesi ve sembollerinden fırka tepesindeyiz. Fırka tepesine iki pasaj, otopark, alışveriş merkezi ve park olarak yeniden inşa ettik. Şuanda modern bir yaşam merkezini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye meydanından Pazar yerine tünelle geçilen 50 bin metrekare kapalı alanı olan bittiğinde 40 milyonluk bir bütçe ile devasa bir yatırımla hizmete girecek olan bu eserin kazandırılmasında belediye başkanımıza ve belediye personelimize milletvekilimizden teşkilatımıza kadar bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
“Yaptıklarımızla vatandaşlarımızın huzurundayız”
“Ak Parti demek, hizmet demek icraat demek” diyen Metin, Bolulu vatandaşlarımızın karşısına onurla gururla çıktığımız projelerden bir tanesi daha burada hayata geçecek. Bu projemiz gibi Bolu'nun her tarafında müthiş bir şantiye halinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bugün olduğu gibi yarında bu projelerin devamında hep birlikte inşallah buna şahitlik edeceğiz. Bolu'nun bütçesinin kat ve kat üzerindeki bu yatırımlar merkezi hükümetin katkıları ile olmaktadır.30 Mart'tan sonrada Bolu'nun bütçesinin üzerindeki yatırımları Bolulu vatandaşlara kazandırılması noktasında desteğini vatandaşlarımızın AK Partiden esirgemeyeceğini biliyoruz. Ak Parti demek hizmet demek icraat demek biz lafımızla değil sözümüzle değil bugün burada olduğu gibi yaptıklarımızla vatandaşımızın huzurundayız. Sizlerden aldığımız emaneti layıkıyla taşıdığımıza inanıyoruz.30 Mart'tan sonrada bu emaneti layıkıyla taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel mekanlar Bolumuza vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.