Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, iki aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yılmaz, bir aileye taziye ziyaretinde, üç aileye de hoş geldin bebek ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz hasta vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar dilerken, yeni doğan bebek ve anneleriyle yakından ilgilenerek onlara hediyeler verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her hafta Bolu Belediye Halkla İlişkiler birimi tarafından tespit edilen iki hastayı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, belediye personeli Zafer Kazan'ın dedesinin vefatı dolayısıyla Kazan ailesini evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Daha sonra Başkan Yılmaz ve beraberindekiler yeni doğan Gazeteci Ertuğrul ve Esengül Şeker Turan'ın oğlu Efe Tuğra'ya, Özel İdare Basın Sorumlusu Umut ve Sadiye Dura'nın yeni dünyaya gelen bebeği Cezmi'ye ve Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler personeli Arif ve Damla Önder'in kızları Tuana'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bebekleri kucağından bırakmayan Başkan Yılmaz ailelere hediyeler verdi.

Herkes sağlığının kıymetini bilmeli

Hasta vatandaşları her Perşembe düzenli olarak evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Başkan Yılmaz ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, Sosyal belediyecilik adına hastalarımızı, yaşlılarımızı ve dünyaya gözlerini yeni açmış bebeklerimizi evlerinde ziyaret ederek hastalarımızın acılarını, bebek sahibi olan çiftlerimizin de mutluluklarını paylaşmaya çalışıyoruz. Hasta vatandaşlarımıza hem destek hem de güç vermek için yanlarında oluyoruz. Herkes sağlığının kıymetini bilmeli, sağlıktan önemli bir şey yok. Vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.