Highway Outlet Erkek ve Bayan Hokey Takımlarının başarıları devam ediyor. Erkek takımı Portekiz'de katıldığı turnuvada şampiyonluk kupasını kaldırdı. İki takım oyuncuları düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Highway Outlet ve Hokey milli takımının hocası Yasin Yükseler açıklamalarda bulundu. Yasin Yükseler, İlk önce hem erkeklerde hem de bayanlarda Süper ligin şampiyonluğunu kazandık. Bunun ardından Ülkemizi temsil etmek için Uluslar arası arenada Avrupa Kupalarında Ülkemizi temsil ettik. Bayanlarda Fransa'ya, erkeklerde Portekiz'e aynı tarihlerde Ülkemizi temsil etmeye gittik. Hedefimize ulaştık” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

Yükseler sözlerine şöyle devam etti: Hokey büyüdükçe ihtiyaçlarımız artıyor. Her zaman başarıya gitmek için çalıştık. Daha önce bayanlar üzerinden başarılı bir ekiptik. Erkek takımımızın da başarılarına başarı katmaya başladık. İlk önce hem erkeklerde hem de bayanlarda Süper ligin şampiyonluğunu kazandık. Bunun ardından Ülkemizi temsil etmek için Uluslar arası arenada Avrupa Kupalarında Ülkemizi temsil ettik. Bayanlarda Fransa'ya, erkeklerde Portekiz'e aynı tarihlerde Ülkemizi temsil etmeye gittik. Hedefimize ulaştık. Bayanların ligi ile erkeklerin liginde düzey farkı var. Şampiyonlar ligi ve UEFA ligi gibi düşünün. Erkeklerimizin şampiyon olacağını biliyorduk onun planını yapmıştık. Avrupa Şampiyonasında da birinci hedefimiz ligde kalmaktı. Yarı finalde kaybettik, final oynayabilirdik. İki takımında başarısı hedeflerimiz doğrultusunda doğru gerçekleşti.”

4 YILDIR SAHA YAPILACAK DİYE BEKLİYORUM

Highway Outlet ve Hokey milli takımının hocası Yasin Yükseler, ciddi şekilde tesis ve saha anlamında sıkıntılar çektiklerini dile getirerek sözlerini şöyle noktaladı: Türk hokeyinin en büyük büyüteceği bizleriz. Bolu hokeyiz. Tesis anlamında çok ciddi sıkıntılarımız var. 40'a yakın milli sporcu sayımız arttı. Alt yaş kategorilerinde sporcularımız arttı. Biz tesis, anlamında Metin Yılmaz'ın katkısı var. Bütçesi aktarıldı ama 4 yıldır saha yapılacak diye bekliyorum. Antrenör olarak. Çalışmak istediğim tesisi bulamıyorum. Bulamadığım içinde çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Eskiden sıkıntı yaratmıyordu ama bugün çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz çünkü Uluslar arası arenada çok ciddi müsabakalara çıkıyoruz. Bu da bizim tesis ihtiyacımızı doğuruyor. Umarım siyasilerin Metin Yılmaz'ın da çok büyük desteğiyle tesisimize kavuşursak, Bolu hokey ve Highway Hokey olarak bence sadece Avrupa'da değil Dünya'da da çok büyük söz hakkı oluruz. Olimpik branş, bence diğer branşlar gibi önemsenmesi gereken bir branş. Bolu medyasının ve yerel medyanın biraz daha eşit mesafede el uzatmalarını tavsiye ediyorum. Olursa bizde onare ediliriz. Çünkü bu sporun maddi bir getirisi yok. Futbol gibi, basketbol gibi. Ancak biz böyle kendimizi idare edebiliriz diye düşünüyorum.” Haber Merkezi