Yönetim Reha Erginer den gelecek raporu bekliyor. Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer 'in Pro Lisans Kursu'nda olduğu için yöneticilerle bir araya gelinememesi, transferde de sessizliğin devam ettiğini gösteriyor.
Transfer sezonun başlamasının ardından kamuoyunda Boluspor'a kimlerin yeni sezonda kazandırılacağı merak konusu olurken, Reha Erginer'in Pro Lisans Kursunun da bitmesi bekleniyor. PTT Birinci Ligde Ankaraspor'un dışında tüm takımlar Boluspor gibi sessizliğini koruyor. Yeni sezon çalışması ve transferlerle ilgili uzun bir raporun Reha Erginer tarafından hazırlandığı ve kursun bitiminin ardından transfer komitesi ile bir araya gelip detaylı bir transfer listesi vermesi bekleniyor. Göreve gelirken hedefli bir hoca olduğunu ve bu doğrultuda kurulacak takımın PTT Birinci liginin kaliteli takımlar arasına girmesi içinde transferde hata yapmamak için ciddi bir çalışma yaptığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.
Transferde tercihlerin hangi oyunculardan yana kullanacağı merak konusu olurken Boluspor da ibrenin İstanbul Başakşehirspor, Orduspor, Manisaspor takımında oynayan oyuncuların öncelik de olması bekleniyor. Bu gün bitecek kursun ardından Reha Erginer'in Bolu'ya gelmesi bekleniyor.