AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri Yüceer'i ziyaret etti. Ziyaretçilerini Meclis Salonunda ağırlayan Yaşar Yüceer, AK Parti teşkilatında kadınların ve gençlerin öneminin büyük olduğunu vurgulayarak, hepsine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel'de yeni görevinde Yaşar Yüceer'e başarılar dileyerek, Sürekli partide olmamız nedeniyle Yaşar Hocamızla birçok diyaloğumuz oldu. Kalp kırıklarına yer olmaması gereken, sürekli insan kazanmanın asıl vazifemiz olan bir yer olarak görüyoruz. Zaman zaman gençliğimizden dolayı kendisine yanlış yapmış olabiliriz. Böyle bir hatamız olduysa özür diliyorum” dedi.
Yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclis Başkanı olarak göreve başlayan Yaşar Yüceer makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel de üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'i ziyaret etti. Konuklarını Meclis salonunda ağırlayan ve kendilerine teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, konuklarına İl Genel Meclisinin çalışma şekli ile ilgili bilgiler verdikten sonra, uzun yıllar AK Parti teşkilatlarında görev yapan biri olarak kadın kolları ve gençlik kolları ile her zaman birlikte olacağını söyledi. Yüceer, ziyaretin kendisi açısından ayrı bir önemi olduğunu belirterek misafirlerine teşekkür etti.
“Siz hak ettiğiniz için buradasınız”
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın'da konuşmasında Yaşar Yüceer'den övgüyle bahsetti. Aydın, Uzun maratonun ardından sizi bu makamda görmüş olmak, yorgunlukların kanatlanıp uçmasına vesile oldu. Siz hak ettiğiniz için buradasınız. Bizim gönlümüz, aklımız, mantığımız bunu söylemekte. Teşkilatçı bir kişinin bu makamda görev alması, bizler içinde son derece sevindirici bir durum. Biz biliyoruz ki; burası artık bizim evimiz. Biz Yaşar hoca olarak tanıdığımız başkanımıza her derdimizi anlatabilir ve çözüm alabiliriz. Allah yolunuzu açık etsin. Makamlar, mevkiler geçici ancak benim için şahsınızın ayrı bir önemi olduğunu da vurgulamak isterim. Biz tüm yönetim olarak ne zaman ve nerede olursa olsun yanınızdayız. Allah başarılarınızı daim etsin” diye konuştu.
“Hatamız olduysa özür dileriz”
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel'de yeni görevinde Yaşar Yüceer'e başarılar dileyerek, Sürekli partide olmamız nedeniyle Yaşar Hocamızla birçok diyaloğumuz oldu. Siyaset uzun soluklu bir maraton. Kalp kırıklarına yer olmaması gereken, sürekli insan kazanmanın asıl vazifemiz olan bir yer olarak görüyoruz. Zaman zaman gençliğimizden dolayı kendisine yanlış yapmış olabiliriz. Böyle bir hatamız olduysa özür diliyorum. Bu seçimlerde bir arkadaşımızı Belediye meclisimize kazandırmış olduk. Bu vesile ile bir dahaki seçimlerde genç arkadaşlarımızdan il genel meclisinde de görmek istiyoruz. Ben İl genel meclis üyelerinin gençleşmesinden yanayım. Güzel çalışmalara imza atacağınıza inanarak, yeni görevinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.