Vali Ahmet Zahteroğulları, İzzet Baysal 50. Yıl İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyarette Yaşar Çelik tarafından yaptırılacak olan Spor Salonunun yeri ile ilgili incelemelerde bulunan Vali Zahteroğulları, incelemeden önce bir sınıfa girerek öğrenciler ile sohbet etti ve ders öğretmenine Hocam dersinizi kaynattık kusura bakmayın” dedi.
Vali Ahmet Zahteroğulları, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ile birlikte, hayırsever Yaşar Çelik tarafından İzzet Baysal 50. Yıl okuluna giderek, salonun yeri ile ilgili incelemelerde bulundu.
İnceleme öncesinde okulun İngilizce-1 sınıfına giren Vali Zahteroğulları, ders zili çalmadan önce öğrencilerle bir süre sohbet etti. Onlara çeşitli sorular soran Vali Zahteroğulları, bir süre konuştuktan sonra öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Bu sırada ders saati gelen sınıfın öğretmeni içeri girince Vali Zahteroğulları öğretmene Hocam dersinizi kaynattık kusura bakmayın” demesi gülüşmelere neden oldu. Vali Zahteroğulları daha sonra sınıfın öğretmeni Ayşen Garip ile bir süre sohbet ettikten sonra sınıftan ayrıldı ve Yaşar Çelik tarafından yaptırılacak olan spor salonunun yerinde inlemelerde bulundu.