PTT 1.Ligin ilk haftasında Boluspor ile Adana Demirspor arasında oynanan maç sonrası iki takım teknik direktörü sıcak havadan yakındı.
Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sıcak havada futbol oynamanın sağlıklı olmadığını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Hemen şunu söyleyeyim. Bizim kulüp olarak biran önce ışıklandırma sorununu çözmemiz gerekiyor. Gerçekten sıcak havada istenen oyun sahaya yansımıyor. Futbolcular sıcak havada futbol oynarken zorlandı. Açıkçası tribünlerde maçı izleyenler bile zevk almadı. Dolayısıyla bizler de zevk alamadık. Acilen stadımızın ışıklandırma sorunu çözülmesi gerekiyor. Bugün oynadığımız maçta gördük ki ışıklandırma bizim için büyük bir handikap oldu” dedi.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özdemir de sıcak havadan yakındı. Maç sonrası yaptığı açıklamada Güvenç Kurtar'a da teşekkür eden Özdemir, Benim buraya gelişim çok ani oldu. Öncelikle Güvenç Kurtar'a bu takımı hazırladığı için teşekkür ederim. Gerçekten iyi mücadele ettik. Tabiî ki sıcak havada ortaya ancak bu kadar futbol çıktı. Bizim için puan önemliydi. Deplasmanda kaybetmediğimiz için sevindik. Artık ligin diğer maçlarında toparlanacağız” diye konuştu.
Bolusporlu futbolcu Cihan Yılmaz, lige yeni başlayan Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Sonuçta kaybetmedik ve 1 puan kazandık. Lige yeni yükselen takımlar her zaman kilitli kutudur. Bunaltıcı sıcakta iki takım oyuncuları da iyi mücadele ettik. Ancak bizim biraz eksiklerimiz var. Diğer arkadaşlarımız da takıma katıldığında iyi bir Boluspor ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.
Boluspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Mesut Çaytemel de maçı şöyle değerlendirdi;
“Öncelikle ligin bütün meslektaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız bir lig diliyorum. Hafta içinde bütün planlarımızı 3 puan üzerine yapmıştık. Ancak sıcak hava nedeniyle istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.”
Adana Demirsporlu futbolcu Samed Kartal da 1 puan kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyerek, Ligin ilk haftasında Bolu deplasmanına geldik. Yeni bir takım olmamıza ve sıcak havaya rağmen iyi mücadele ettik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek 3 puan kazanabilirdik. Daha ligin başındayız. Önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerini kullandı.
Konuk takımın bir başka oyuncusu Muhittin Tümbül de maçı şöyle değerlendirdi;
İyi bir maç oldu. Sıcak hava iki takım oyuncularını da fazlasıyla etkiledi. Yakaladığımız pozisyonlar var. Onları değerlendirebilsek çok daha iyi puanlar alabilirdik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.”