Giray Bulak’ın görevden ayrılması sonrası Boluspor’ un başına getirilen Teknik direktör Osman Özköylü ilk çalışmasına oyuncularına adeta terapi yaptı. Ligin yeni başladığını ifade eden Özköylü benim için hepiniz aynısınız onun için takım içinde büyükten küçüğe herkes yapılan hatalara bir birini uyarmasını istiyorum dedi.
Teknik direktör Osman Özköylü konuşmasına şöyle devam etti. Artık bir sinerji patlaması yaşamamız lazım bunu da sizler ve bizler bir birimize destek olarak yapacağız buna ben inanıyorum dedi.
Ümraniyespor maçı için ilk çalışması için çalışmayı yöneten Osman Özköylü 1.5 saat süren çalışmada adeta bir dakika durmadı. Oyuncularının tek tek isimleri ile hitap ettiği görünen Özköylü nün futbolcularını çabuk tanıdığı göründü.
Ümraniyespor maçı için ilk 11 arayan Teknik Direktör Osman Özköylü taktik antrenmanıyla çalışmaya devam etti. Yeni bir oyun kurgusu üzerinde çalışmalar yaptırırken sık sık da çalışmayı durdurup futbolcularına anlattığı göründü.
İlk çalışma olmasına rağmen kırmızı beyazlı oyuncularında Osman Özköylünün istediklerini harfiyen yerine getirdiklerime dikkat çekti.