Bolu Belediyesi zabıta ekipleri akşam saatlerinde Hizmet Hareketine yakınlığı bilinen 4 eğitim kurumunu mühürledi. Karaçayır'da hizmet veren Ana Fen Dershanesi'ni ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürledi. Bir saat sonra da Karaçayır Parkı'nda bulunan Fatih Koleji'ne ait Yumurcak Dünyası Anaokulu'nun bulunduğu binanın projeye uygun yapılmaması nedeniyle mühürleme işlemi uygulandı. Zabıta ekipleri son olarak D-100 karayolunda bulunan Fatih Kolejlerine ait iki binaya da mühür vuruldu.
Ruhsat denetimlerini sürdüren Bolu Belediyesi ekipleri, Siteler Cami'nden Karaçayır'da giden yolda hizmet veren ve Hizmet Hareketine yakınlığı bilinen Ana Fen Dershanesi'nin ruhsatsız olduğunu tespit ederek işlem yaptı. Zabıta ekipleri işyerini ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürledi. Ekipleri dershanenin önüne 'Bu bina ruhsatı olmadığından belediyemizce mühürlenmiştir' levhası konuldu.
MÜHÜRLEME İŞLEMLERİ DEVAM ETTİ
Bolu Belediyesi'nin ikinci mühürleme yaptıkları yer yine Hizmet Hareketi'ne yakınlığı bilinen Karaçayır Parkı'nda bulunan Fatih Koleji'ne ait Yumurcak Dünyası Anaokulu oldu. Bina projeye uygun yapılmadığı gerekçesiyle mühürlendiği ve bundan sonra belediyenin sosyal projeleri için kullanılacağı ifade edildi.
Belediye ekipleri son olarak D-100 karayolu üzerinde bulunan Fatih Kolejlerine ait iki binayı da mühürledi.