Stadyum Caddesi'nde kaldırım üzerinde bulunan yaklaşık bin Lira değeri olan lavabo ve mutfak tezgahı kimliği belirsiz kişi tarafından arabaya yüklenerek çalındı. Hırsızlık anında mobese kameraları kayıtta olunca suçlu kısa zamanda yakalandı.
Konuyla ilgili verilen bilgide; 19.04.2014 günü müşteki M.Ç. isimli şahsa ait İlimiz Karamanlı Mahallesi Stadyum Caddesinde kaldırım üzerinde bulunan yaklaşık değeri 1000 TL olan lavabo ve mutfak tezgâhı olarak kullanılan (3) adet mermerit malzemenin kimliği meçhul şahıslarca çalınması olayı ile ilgili olarak görevlilerimizin yapmış olduğu çalışmalarda; Gerek bilgi sahibi H.İ. isimli şahsın hırsızlık olayı ile ilgili vermiş olduğu bilgiler, gerekse bu bilgiler doğrultusunda olay yeri civarında bulunan güvenlik kamera görüntüleri ve mobese görüntü kayıtları detaylı olarak incelendiğinde hırsızlık olayını 14….4 plaka sayılı aracı kullanan E.E. isimli şahsın kullandığı belirlenmiştir.
Şüpheli şahıs 14.05.2014 günü ilimiz merkezde görevlilerimizce yakalanmış, konu ile ilgili olarak alman ifadesinde hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini samimi olarak ifade etmiştir” denildi.