Karaçayır Mahallesi'nde bir markete giren hırsız kasadaki bin 500 TL'yi çalarak kayıplara karıştı. Hırsız ilk önce aldığı çubuk krakerleri kırdıktan sonra işyerinin önüne döktü. Market sahibi Orhan Kocabey dükkanının önünü temizlerken, tekrar markete giren şahıs işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak kasadaki paraları aldı ve hızla işyerinden uzaklaştı. Polis şimdi o şahsı arıyor.

Haber; Emrah ÖGET

Edinilen bilgiye göre, olay Karaçayır Mahallesi'nde bulunan ‘Gelinözü' isimli markette meydana geldi. 20 yıldan bu yana market işletmeciliği yapan Orhan Koca'nın işyeri 2010 yılından bu yana 3. kez soyuldu. Markete giren genç yaşlardaki hırsız bir süre keşif yaptıktan sonra bir tane çubuk kraker aldı. Çubuk krakeri göğsüne bastırarak kıran şahıs kasaya gelerek market sahibi Koca'ya, Krakerler kırıldı ama yine de mideme gidecek” diyerek espri yaptı.

KRAKERLERİ İŞYERİNİN ÖNÜNE DÖKTÜ

Hırsız, marketten çıktıktan sonra kırdığı krakerleri marketin önüne döktü. Markete giren yaşlı bir adam, işyeri sahibine, Dükkanın önüne krakerler dökülmüş, onları temizleyin” dedi. Market sahibi Orhan Kocabey, fırça ve kürekle krakerleri temizlerken, hırsız tekrar markete girdi. İşyerinde kimsenin olmadığı esnada kasada bulunan bin 500 TL'yi çalan şahıs hızla marketten uzaklaştı.

MARKET SAHİBİ ŞOK OLDU

Marketten çıkan hırsız yine soğukkanlı bir şekilde temizliğini bitiren market sahibi ile burun buruna geldi ve hiçbir şey olmamış gibi gazete almak istediğini söyledi. Gazeteyi alan hırsız parasını ödedikten sonra kayıplara karıştı. Çocuğun defalarca gelmesinden şüphelenen market sahibi Orhan Koca güvenlik kamerası kayıtlarını izledi ve soyulduğunu anladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Haber Merkezi