Tuğba kadın giyim ve tesettür mağazaları ile Bolu ve Düzce'de modaya yön veren Nimet Kotan, Yukarı Çarşıda açtığı yeni mağazası ile erkek giyiminin öncü ismi olacak.

Bolu ve Düzce'de bulunan Tuğba Giyim Mağazaları ile bir çok kişiye hizmet veren Nimet Kotan, Yukarı Çarşıda açtığı Hilal Giyim Mağazası ile de Bolulu beylerin tercihi olacak. Hilal Giyim Mağazası ile Yukarı Çarşıda hizmet vermeye başlayan mağazanın açılışına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yukarı Çarşı ve Pazaryeri Projeleri hakkında bilgi verdi.

Esnafın gece geç saatlere kadar dükkanlarını açık tutabileceğini söyleyen Yılmaz, böylelikle ticareti canlandırmayı hedeflediklerini belirtti. Belediye başkanı Yılmaz, katıldığı açılış töreninde Bolu esnafına umut veren sözler söyledi. Yukarıçarşı'da yapılacak olan yeniliklerden sonra esnafın geç saatlere kadar dükkânlarını açık tutabileceklerini söyleyen Yılmaz, Pazaryeri projesinin de tamamlanması ile Bolu'nun iyice canlanacağını belirtti. AK Parti il Başkanı Nurettin Doğanay ve çok sayıda davetli ile birlikte açılışı yapan Yılmaz, Hilal Giyim'e bol kazanç diledi ve esnafın artık Bolu'da daha çok kazanacağını ifade etti.. Bolu'da geç saatlere kadar cadde ve sokakların kalabalık olduğunu söyleyen Yılmaz, Yukarıçarşı'nın da projesinin tamamlandıktan sonra esnafın artık geç saatlere kadar dükkanlarını açık tutabilecekleri müjdesini verdi. Yılmaz, ve beraberindekiler kurdele kesiminin ardından dualarla açılışı yaptı. Açılış sahibi Nimet Kotan ise davetlilere ikramlarda bulundu. Haber Merkezi