Manisa mağlubiyeti sonrası oluşan atmosver maç öncesi oyuncuların ve kulübenin bütünlüğünü göstermek için yapılan toplanma, maçın başlaması ile değişen bir şeyin olmadığının işareti idi.
Kadroya baktığımız zaman final niteliği taşıyan maç öncesi yine yanlış işlerin başlangıcını göstermekteydi.
Kaleci Serdar 4 gün boyunca yürüyüş yapmış, Dixsson 2 gün yürüyüş yapmış, Mesut'un 2 aydır maçı yok, Muhammet geçen hafta sakat veya hasta oynamamış, Emre genç oyuncu hepimiz oynatılmadığı için eleştirdiğimiz bir isim. A2'de bile oynamadı veya oynatılmadı. Maç eksiğine rağmen onbir de.
İskender 2 aydır onbir de maçı yok. Onbir de Oğuz Çetin hocamızda bilir ki maç kondisyonu denen bir şey var. Çıkan kadroya bak böyle bir maç öncesi.
Maça gelecek olursak başlamasıyla birlikde topa sahip olamayan, ileride top tutamayan arkasından küçük bir baskıyla tedirgin olan bir defans. Rakibi analiz yapanlar veya Atacan'ı bilen bilir, korner kullanıyoruz! Atacan tekniğinin ne kadar iyi olduğunu bilen bilir! Atacan topu alıyor burada bir oyuncumuz oyalama yapması lazım.
Atacan uzun toplar attı. Pozisyonlar yedik. Yazımızın başında yazdığımız gibi antrenmansız maça çıkan oyuncular böyle maça çıkartılırsa, bir maç öncesi iyi oynayan oyuncular öbür hafta oynatılmazsa, taktik analiz maç öncesi toplanma gösterileri falan hepsi hikaye olarak kalır.
Bir senenin emekleride muzicelere bağlanır. Diğer yazılarımızda belirtmiştik; Bir kulübün başarılı olması bütün birimlerdeki çalışanlarından başlayarak, birilerinin muhalefetinden korkarak görev verilmez. Etliye sütliye karışmayan, sorumlulukdan kaçanlara görev verilmez .
Hiçbir vasıfları olmayanlara görev verilmez. Transfer zor iştir. Herkes yapamaz. Menajerlerin çektiği fakslara bakarak, isim seçerek transfer yapılmaz. İçeriye sırf haber alabilmek için vasıfsız kişiler yerteştirilmez. Bu tip insanlar ekmekleri kesildiği zaman önce seni satarlar.
Transfere yönetici olarak para buluyorsan, yanlış transferi yapan yöneticiyede hesap soracaksın' İzleme komitesine hesap soracaksın!
Hocaya da hesap soracaksın! Yanlış kadro belki ilkel gelebilir. Göz göre göre hata yapıyorsa, hocayada soracaksın. Bunların sorumluluklarınıda kamuoyuna açıklayacaksın.
Korkunun ecele faydası yoktur. Başarıyı yakalamak için altdan üste bütün birimlerini işini iyi yapan ve bilen, işine hakim, sadece kendi işine meyilli, şunun adamı, bunun adamı kişileri tutarsan başarıda, başarısızlıkta altan üste kadar bir birini iterek gelir.
Ben Oğuz Çetin hocama derimki; Keşke başarılı olsaydın hocam!
Bizim işimiz kişlerle değil. Boluspor'u kim biraz yukarı taşırsa O bizim için herşeydir. Boluspor bayrağını yukarılara alan, bizim baş tacımızdır.