Hafta sonunda Highway'de düzenlenen Kadınlar Matinesinde bayanlar gönüllerince eğlendi. Kadınlar Matinesi bayanlar için özel olarak hazırlanan kış kreasyonu defile gösterisi ile başlarken, Ramazan Çelik konseri ile son buldu. Yaklaşık üç saat boyunca gönüllerince eğlenen bayanlar, unutulmaz bir eğlence yaşadılar.
Highway Outlet AVM etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Pazar günü düzenlenen Kadınlar Matinesinde bayanlar gönüllerince eğlendi.
Program ilk olarak mağazalar tarafından hazırlanan kış kreasyonu defile gösterisi ile başladı. 12 mankenin yer aldığı defile büyük beğeni toplarken, bu güne özel olarak mağazalar da bayanlara özel indirimler uyguladı.
Kadınlar matinesinde defilenin ardından ise modern danslar gösterisi sunuldu. 6 dansçının sergilediği performans büyük beğeni topladı.
Programda son olarak ise sevilen Bolulu sanatçı Ramazan Çelik sahne aldı. Büyük alkışlar eşliğinde salona giren Ramazan Çelik birbirinden güzel şarkılarını okudu. Ramazan Çelik'in şarkılarına bayanlar da eşlik ederken kimse yerinde duramadı. Konser boyunca yerlerine oturmayan bayanlar, tüm şarkılarda hep beraber oynadılar.