Köroğlu Festivali kapsamında İstanbul'dan Bolu'ya gelen ünlü çizgi film kahramanı Kayu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Highway'de çocuklarla buluştu. Yaklaşık 7 yüz çocukla biraraya gelen Kayu, fanatiklerini coşturdu.
Cumhuriyet Bayramı'nda çizgi film karakteri Kayu, Highway'de çocuklarla buluştu. Çocuklarla birlikte dans edip şarkı söyleyen Kayu, çocuklara unutamayacakları birgün Cumhuriyet Bayramı yaşattı.
Çocuklar için bu tüp faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyen Highway Genel Müdürü Hasan Umur, Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Cumhuriyet bayramı nedeniyle bugün çocuklarımıza yönelik eğlenceler düzenledik. Kayu bildiğiniz gibi çocukların sevdiği bir karakter. Bugün bunu buradan Highway'den doğruluyoruz. Kayu'nun çizgi film karakterlerinin eğlencesi var şu anda. Çocuklarımız cumhuriyet bayramını neşe içinde coşkuyla kutluyorlar. Aynı zamanda cumhuriyet bayramı nedeniyle Highway'de bugün bando gösterimiz var. Kum boyama gösterisi var yine çocuklara yönelik. Aynı zamanda düzce Cumayeri ören köyü şehit Nusret Akay İlkokulu öğrencilerinin buraya getirdik. Onlarla öğlen yemeği yedik. 110 öğrencimiz öğretmenleri eşliğinde Highway'de cumhuriyet bayramını kutluyorlar. Highway her bayramda değişik etkinlikler düzenliyor. Geçen yıl 23 Nisan'da uçurtma şenliğimiz kukla çalışmalarımız vardı. Yine sürprizler bekliyor çocuklarımızı. Cumhuriyet bayramında olduğu gibi diğer bayramlarımızı da Highway'de coşkuyla kutlayacağız” dedi.