8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Highway Outlet AVM, Resim Galerisi'nde bir resim sergisi açıldı. Cumhuriyet Kadınlar Derneği, Birleşik Kamu İşleri Konfederasyonu ile Atatürkçü Düşünce Derneği'nin de ortak olarak katıldığı ‘Bolulu Kadınlar Sergisi' açıldı. Etkinlikte ayrıca AVM'de bulunan bayanlara da karanfil hediye edildi.
Highway Outlet AVM'de, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliği Cumhuriyet Kadınları Derneği, Birleşik Kamu İşleri Konfederasyonu ile Atatürkçü Düşünce Derneği ortaklaşa olarak düzenledi.
Düzenlenen açılışta konuşan Birleşik Kamu İşleri Konfederasyonu Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Güllü Yaman, kadınların Cumhuriyet Devrimlerinin gerçek sahipleri olduğunun altını çizdi. Yaman 8 Mart'ın aynı zamanda kadına yönelik şiddetin hesaplaşma günü olduğunu da dile getirerek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Düzenlenen etkinlikte ayrıca AVM'de bulunan kadınlara karanfil hediye edildi. Sergi bir hafta boyunca Highway Outlet AVM Resim Galerisi'nde sergilenecek.