Alışveriş alışkanlıklarımızı değiştirmeyi hedefleyen ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Alışveriş Şenliği Highway Outlet'te başladı. 02-11 Ekim tarihleri arasında Highway'de hem eğlence hem de ucuzluk yer alacak.

Bölgenin en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi olan Highway Outlet'te, Alışveriş Şenliği 02 - 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu gün başlayan ve 11 Ekim akşam saat 23.00'e kadar devam edecek olan Alışveriş Şenliği'nde; dünyaca ünlü markalar yine akıl almaz fiyatlarıyla satışa sunulacak.

Ucuz alışveriş

Alışveriş şenliğine katılan tüm mağazalar işyerlerinin önüne açacakları çadırlar ile büyük indirimler eşliğinde ürünlerini halkın beğenisine sunuyor. Bütün bir yıl müşterilerine, fabrika satış fiyatlarıyla akıllı ve kaliteli bir alışveriş fırsatı sunan Highway Outlet markaları, depolarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini maliyetinin de altında fiyatlarla 5,10,15 TL'den Sezonun Son Fırsatı” olarak Alışveriş Şenliği süresince satışa sunacak.

Sınırsız eğlence

Alışveriş şenliği boyunca boyunca hafta içi ve hafta sonu birbirinden renkli, sürpriz etkinlikler ile HighWay Outlet 'te 10 gün 10 gece boyunca tam bir şenlik havası esecek. Karnaval bandosu, tahta bacak, maskot, interaktif yarışmalar, birbirinden farklı gösterilerle çocuklarınız ile gülecek, eğlenecek ve alışverişin tadına varacaksınız. Haber Merkezi