Yaklaşık 2 yıldır Bolu halkı ve Otoban yolcularına hizmet veren Highway AVM yüzde 21 büyüme gösterdi. Highway'i bu dönem içerisinde 6 buçuk milyon kişi ziyaret etti. Bu ziyaretçilerin yüzde 35'ini Bolu, yüzde 25'ini Düzce ve kalan kısmını ise otoban yolcuları oluşturuyor.
2011'in Ağustos ayında açılan Highway Alışveriş Merkezi, hizmete girdiği günden bugüne hızlı bir büyüme gösteriyor. Highway AVM Genel Müdürü Hasan Umur, AVM'nin gösterdiği büyüme rakamları hakkında şunları söyledi.
18 ay oldu açılalı. 2011 Ağustos'ta açıldı. 2011-2012 verilerini kıyasladığımız zaman Highway bir yılda yüzde 21 büyüdüğünü görüyoruz. Aynı zamanda farklı alanlar oluşturduk. Highway'i biz alışveriş merkezi gibi değil bir yaşam merkezi olarak düşünüyoruz. 2012 yılında 6 buçuk milyona yakın ziyaretçi oldu. Bu ziyaretçilerin yüzde 35'i Bolu'dan yüzde 25'i de Düzce'den. Geri kalan kısmını da otobandan aldık. Otobandan gelenler içinde hafta sonları batı Karadeniz'den yüzde 25'lik bir ziyaretçimiz oldu. Özellikle yakın çevredeki illerden hafta sonları zaman geçirmek için insanlar geliyorlar. Bu da bizim için gurur kaynağı oldu”
HİGHWAY'DE ÇOCUKLARA BÜYÜK SÜRPRİZLER VAR
Highway hızlı yükselişinde çocukları da unutmuyor. Çocuklar için her zaman bir eğlence merkezi halinde olan Highway'de karne günü de çocukları özel sürprizler bekliyor. Bu Cuma günü okullarda ders zilini karne için çalmasının ardından çocukları karneleriyle birlikte Highway'e bekleyen Umur Okulların kapanmasıyla birlikte anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz için çok güzel hediyeler hazırladık. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz karnelerini alıp bize gösterdiklerinde onlara satranç, dart, kumbaralar vereceğiz. Bu şekilde çocuklarımıza 2. Dönem için de motivasyon olacak. Karnenin yıldızlı ve hepsinin pekiyi olması da gerekmiyor. Önemli olan karnelerini bize getirmeleri. Karnelerini gösterdikleri zaman hediyelerini kendilerine vereceğiz. Highway ayrıca çocuklarımızı 15 tatil boyunca eğlendirecek tüm olanaklara sahip buraya gelip tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirebilirler dedi.