HighWayOutlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) hafta sonu etkinliklerini ‘‘Kadın Portreleri Sergisi'' ve ‘ Çocuk Karnavalı' ile tamamladı. Genç ressam Şenol Karakaya'nın ‘Kadın Portreleri' sergisinin açılışını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Boludağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur yaptı.
HighWayOutlet AVYM 8 Mart Dünya Kadınlar gününü bir sergi ile kutladı. Ressam Şenol Karakaya'nın el emeği kadın portreleri sergisinin kurdelesini Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Boludağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur kesti. Sergi açılışına AVYM ziyaretçilerinin yanı sıra Bölge basının ilgisi yoğundu.
ELLERDE KINALAR
Kına ağacının kurutulmuş yapraklarından elde edil, saç ve elleri boyamakta kullanılan bir toz olan Henna, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde HighWayOutlet AVYM ziyaretçilerinin ellerini süsledi. Hint kınasını andıran Henna etkinliğine, bayanlar kadar erkek ziyaretçilerinde ilgisi yoğundu. 8 Mart Cumartesi günü AVYM 'ye gelen bayan ziyaretçilere beyaz karanfiller dağıtıldı.
ÇOCUK KARNAVALI
HighWayOutlet AVYM hafta sonu çocukları unutmadı. 9 Mart Pazar günü hafta sonu etkinlikleri kapsamında bir çocuk karnavalı yapıldı. Çocuklar animatörler eşliğinde dans etti, parti oyunları oynadı. Karnaval etkinliğinde çocuklar kadar, ebeveynlerde oyunlara ve danslara katıldı. HighWayOutlet AVYM hafta sonunu ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile tamamladı.