HighWay Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) Anneler Gününü dev bir kampanya ile kutluyor. 1 Mayısta başlayan kampanyada 250 TL'lik alışveriş yapan müşterilerimiz müthiş hediyeler kazanıyor. Kampanya 11 Mayıs'a kadar devam edecek.
HighWay Outlet AVYM, Anneler Gününü kampanyaların en güzeli ile kutluyor. Özel olarak yaptırılmış Çarkıfelek sayesinde 250 TL'lik alışveriş yapan müşterilerimiz, bu çarkıfelekteki hediyelerden kazanabiliyor. Üniversite öğrencileri ise 150 TL 'lik alışveriş yaptıkları takdirde kampanyadan yararlanabilirler.
DEV KAMPANYADA HEDİYE YAĞMURU DEVAM EDİYOR
Anneler Günü Kampanyası dâhilinde alışveriş yapan ziyaretçilere bol hediye seçeneği sunuyor. Giyimden, beyaz eşyaya, konaklamadan, hamam – sauna keyfine, food- court alanından beyaz perdeye kadar her şeyi kapsayan ödüllerde boş yok. Kampanyaya 11 Mayıs Anneler Gününe kadar devam edecek.
ANNELER GÜNÜ PROGRAMI
HighWay Outlet AVYM, Anneler Gününe özel muhteşem bir program hazırladı. 11 Mayıs Pazar Günü sahne etkinlikleri ile en hızlı, en pratik anne seçilecek. Highway AVYM Yönetimi yapığı açıklamada, Bir anneye verilebilecek en güzel hediye evladının dokunuşudur. Bu yüzden annelerimize En Güzel Dokunuş Atölyesi ile çocuklarımızın dokunuşunu hediye edeceğiz. Anneler Gününe özel 2 sergi açılışı yapılacak. İlk olarak Engelli Miniklerimizin anneleri için hazırladığı ‘' Anne'' konulu resim sergisi açılacak. Daha sonra Osmanlı Sanatlarından Katı Sanatına ait özel bir sergi gösterimi yapılacak” ifadelerine yer verdi.