HighWayOutlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı. HighWay 'e gelen minikler eğlencenin ve bol aktivite ile günün tadını çıkardı.
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, HighWayOutlet 'te coşku ile kutlandı. Gün boyunca AVYM 'ye gelen minikler çeşitli etkinlikler ile vakit geçirdi.
Bayramınız Kutlu Olsun
23 Nisan kapsamında ilk olarak Özel Papatya Kreşinin minik öğrencilerinden oluşan koro ile 23 Nisan şarkıları söylendi. Minikler ve ebeveynleri bayram coşkusu içerisinde şarkılar söyledi, danslar etti.
23 Nisan Korosunun ardından ana sahnede Ritim Jimnastik gösterisi yapıldı. Tüm misafirler esnek miniklerin şovuna hayran kaldı. Gösterinin ardından AVM tarafından çocuklar için hazırlanmış uçurtmalar ile Uçurtma Şenliği yapıldı. Çocuklar tuttukları takımın, coşkulu renklerin hâkim olduğu uçurtmalarını semalara gönderdi.
Şenlik sonrası Belediye Bandosu ile bayraklar eşliğinde AVM turu yapıldı. Turun ardında ana girişte Bando Konseri yapıldı. Tüm misafirler Belediye Bandosunu alkış ve tezahüratlar eşliğinde izledi. Bandonun hemen bitiminde ana sahnede ‘Çocuk Tiyatrosu' yapıldı. Tüm minikler ve ebeveynleri tiyatroyu büyük bir ilgi ile izledi. Gün boyunca AVYM içerisinde bayrak dağıtımı yapıldı.
Tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz.