Müesseseler arası Büyük Erkekler Voleybol turnuvasında mücadele eden Highway Basınspor takımı ligin 3.maçında 17 Temmuz Spor salonunda İtfaiyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Highway Basınspor 3-1 kazanarak puanını 4'e yükseltti.
Büyük Erkekler Voleybol Turnuvasında bu sezon hedefini yarı final olarak koyan Highway Basınspor takımı ligin 3.maçında dün 17 Temmuz Spor salonunda İtfaiyespor ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça iyi başlayan Highway Basınspor, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından iyi hücum yapan ve rakibine oranla daha istekli gözüken Basınspor, ikinci teknik molaya ise 16-14 önde giren taraf oldu. Bu sette vurduğu smaçlarla takımı Highway Basınspor'a sayılar kazandıran Mustafa Eymür maça adeta damga vurdu ve Basınspor 1.seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.
İTFAİYESPOR SKORU EŞİTLEDİ: 1-1
Maçın ikinci setine servisten verdiği sayı ile 1-0 geride başlayan Highway Basınspor, rakibine bu sette adeta boyun eğdi. İkinci sete iyi başlayan İtfaiyespor ilk teknik molaya 8-3 öne girdi. Molanın ardından etkili oyununu ortaya koyan İtfaiyespor ikinci teknik molaya da önde giren taraf oldu. Rakibinin gerisinde kalan ve git gide farkı açana İtfaiyespor ikinci seti 25-19 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.
HİGHWAY BASINSPOR MAÇI BIRAKMADI: 2-1
Maçın üçüncü setinde ilk setteki oyununu ortaya koyan Highway Basınspor, bu sete iyi başlayan taraf oldu. İlk teknik molaya 8-5 önde giren taraf olan Highway Basınspor, etkili oyunu ortaya koyarak ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Bu sette boyunun verdiği avantajla ile ve vurduğu smaçlarla takımına büyük takı sağlayan Samet Karakış, bu sette tecrübesini sahaya yansıtarak bu seti Highway Basınspor 25-23 kazandı ve skoru 2-1'e getirdi.
HİGHWAY BASINSPOR KAZANMASINI BİLDİ: 3-1
Maçın dördüncü setine Highway Basınspor yine kötü başladı. İlk teknik molaya 8-4 önce giren İtfaiyespor, uzun süre önde götürdüğü maçın ikinci teknik molasına da 18-17 önde girdi. Bu sette maçı bırakmadığını gösteren ve oyundan düşmeyen Highway Basınspor, uzun süre geriden takip ettiği İtfaiyespor'u Mustafa Eymür'ün smaçlarıyla hem seti hem de maçı 25-22 kazanarak skoru 3-1 yaptı ve İtfaiyespor'u mağlup etti. Highway Basınspor bu maç sonrası grubunda puanını 4'e çıkarttı.