Açıldığı günden bu yana 7'den 70'e herkesin beğenisini ve ilgisini çeken Highland büyümeye devam ediyor.

1750 m2'lik alan üzerine kurulan Highland Eğlence Merkezi çeşit çeşit aktiviteyi içinde barındırıyor. Rengârenk ve birbirinden eğlenceli oyun gruplarını ile bambaşka bir dünya sunan, çocukların güvenle oynayabileceği aynı zamanda zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı bulunabilecek oyun alanlarına sahip.

Bünyesinde birçok oyun alanı bulunan Highland, yenilenen yüzüyle küçük yaş gruplarının yanı sıra her yaş kesimine de eğlenceli anlar yaşatıyor. Büyüklerin ilgi odağı olan playstaion, x box ve lasertag ile grup halinde vakit geçirmeye imkân sağlıyor. Orman temalı softplay alanı, atlıkarınca, gondol, adrenalin dolu sporları sevenlere trambolin, hız tutkunlarına araba yarışı, Outrun 2015, Hummer, motor yarışı, Formula 1 ve House of Death silah oyunu, langırt, masa tenisi ve daha birçok oyun alanı ile küçük büyük herkesin eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Modern mekânı ve çeşitli oyun gruplarıyla müşterilerine hizmet eden Highland, bünyesine kattığı birbirinden renkli oyuncakları ile anne ve babaların çocukları ile güvenli bir ortamda eğlenceli saatler geçirmelerini hedefliyor. Highland parti evinde doğum günü kutlamaları yapılabilir ve eğlence sonunda korsan görseliyle hatıra fotoğrafı çektirilebilirsiniz. Haber Merkezi