Türk Bayrağı'na son zamanlarda yapılan çirkin saldırılar sonrası harekete geçen Hıdırşeyhlar Köy Muhtarı Selahattin Yıldırım, köy de bulunan tepeye Türk Bayrağı dikerek hassasiyetlerini göstermiş oldu. Hıdırşeyhler Köyü Muhtarı Selahattin Yıldırım, Türk bayrağı bizim bağımsızlığımızın simgesi” dedi.
Terör örgtü sempatizanlarının son zamanlarda Türk Bayraklarına karşı sistemli bir şekilde başlattıkları saldırılara bir tepki de Hıdırşeyhler Köyü'nden geldi. Köy Muhtarı Selahattin Yıldırım, hazırlattığı Türk Bayrağı'nı köyüne dikerek, tepkilerini göstermiş oldu.
Hıdırşeyhler Köyü Muhtarı Selahattin Yıldırım, Vali Bey ile bir toplantıya gittiğimizde bize ikişer tane Türk Bayrağı verdi köyünüzde kamu olan yerlere takın, bayraklar eski olmasın diye uyarılarda bulundu. Okul kapatıldı, köy konağı yok. Böyle bir şey aklıma geldi. 3 metreye 4,5 metre bayrağımız. Direğin boyu da 10 metre. İlk defa köyümüze Türk bayrağı dikilmiş oldu. Hem de Türkiye'deki bayrak krizini örnek alarak, Türk Bayrağımıza yapılan müdahaleye tepki olarak biz de buraya komşularımızla birlikte Türk Bayrağımızı dikmiş olduk” dedi.
Türk Bayrağı'nı indirmek isteyenlere de mesaj veren Yıldırım; Bu vatan bizim. Türk Bayrağı bizim bağımsızlığımızın simgesi. Nasıl indiririz. Bizde tepki olarak bayrağımızı dikelim ve her taraftan görünsün istedik” dedi.