Hafta sonu ilimize gelen Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Abant'ta katıldığı 'Ormancılık Sektörünün Geleceği' konulu konferansın ardından İl Teşkilatı ile bir araya geldi.
İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Fehmi Küpçü'nün öncülüğünde basına kapalı gerçekleşen toplantıda İl ve İlçelerle ilgili sorun ve talepler masaya yatırıldı.
Toplantıya İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Fehmi Küpçü'nün yanı sıra Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve İlçe Başkanları ile Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
“Bolu'ya gelirken boş gelmedik, heybemizde 18 adet müjdeyle geldik” diyen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, 109 Milyon TL tutarındaki 18 adet müjdeyi ilk olarak partililerle paylaştı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konuşmasının ardından İl Başkanı Sayın ve Milletvekili Küpçü öncülüğünde talepler sunuldu.
Bir saati aşkın süren toplantıda, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarını dinleyen Bakan Eroğlu, İlde ve ilçelerde yapılması planlanan projeler hakkında sık sık notlar aldı. Hazırlanan dosyaları teşkilat mensuplarından alan Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu taleplerle ilgileneceğini söyleyerek teşkilatlara destek sözü verdi.