AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Balıkesirspor yenilgisi ile sıkıntılı günler yaşayan Boluspor camiasına çağrıda bulunarak Kaos ortamı hiç kimseye yaramaz, herkesin Boluspor'a sahip çıkması gerekiyor” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'a ziyaretler devam ediyor. AK Partili siyasetçinin son misafirleri 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği oldu. Perşembe günü beraberindeki dernek yöneticileri ve taraftarlarla parti binasına gelen Dernek Başkanı Remzi Şahar, İl Başkanı Nurettin Doğanay'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Şahar, Doğanay'ı seçimlerde alınan sonuçlardan ve atama kararından dolayı tebrik etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Balıkesirspor yenilgisi ile sıkıntılı günler yaşayan Boluspor'un içerisinde bulunduğu durumda masaya yatırıldı. Boluspor'un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu kaydeden İl Başkanı Nurettin Doğanay,zor günlerin üstesinden ancak birlik ve beraberlik içerisinde çıkabileceğini belirtti.

DOĞANAY: KAOS ORTAMI HİÇ KİMSEYE YARAMAZ”

Sportif başarının ancak kenetlenme ile geleceğini söyleyen ve 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve diğer taraftar gruplarının takıma ve yönetime sahip çıkmasını isteyen Doğanay, Boluspor'umuzun cefakâr taraftarları her koşulda ve her zaman takımına sahip çıkmış, destek olmuştur. Evet, şuan bir takım sıkıntılar yaşanıyor, ancak inanıyorum ki bu sıkıntılar en kısa süre içerisinde son bulacaktır. Kaos ortamı hiç kimseye yaramaz, herkesin Boluspor'a sahip çıkması gerekiyor” dedi. Haber Merkezi